לפני ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לפני ניתוח
    yirat
    15/11/2008

בת 31, קוצר ראיה מספרים 6 ו-4 (0.25 צילינדר בעין אחת) אני אמורה לעבור ניתוח אינטראלאסיק השבוע אצל ד"ר הירש (אם לא אתחרט עד אז). אני מחפשת בפורומים מידע ו"סיפורי מקרה" של אנשים אחרי, וכל מה שהצלחתי למצוא זה מקרים של הסתבכויות מניתוחים. אמנם ברור שכל אלה שהצליח להם לא כותבים בפורומים :) אבל בכ"ז מאד מפחיד שהראיה עדיין חלשה אחרי חודש וחודשיים- הילות, סינוורים, מריחות, כאבים ומה לא... רציתי לדעת לכמה אנשים באמת זה לא מסתדר אחרי זמן סביר? שאלתי כמובן את הרופא בבדיקה ונעניתי "אחוז קטן" - מה זה אחוז קטן? אמנם כשמישהו "נופל" על האחוז הקטן לא משנה לו הסטטיסטיקה אבל בכל זאת... ממש לא בא לי להרוס לי את החיים, אני כ"כ חוששת! נכון שמשקפיים זה סיוט אבל לפחות מוכר כבר. אצל רוב האנשים - תוך כמה זמן מצליחים לחזור לתפקוד נורמלי? (לראות באופן סביר, לעבוד מול מחשב), תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לפני ניתוח

הוספת תגובה

• תוך מס ימים עד שבוע הראיה טובה

ד''ר נדב בלפר
    15/11/2008

ממש חזרה מלאה לשיגרה... אין יובש, לא צריך טיפות וראיה מיטבית - יותר לכיוון חודש (אולי יותר אם השגרה היא הרבה זמן מול מחשב - המייבש את העיניים)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיבוכים

yirat
    16/11/2008

אבל עד כמה נדיר (או לא) שמסתבכים מעבר לחודש-חודשיים?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה מסתבכים???

ד''ר נדב בלפר
    18/11/2008

נדיר מאד (הרבה פחות מאחוז) שסיבוכים יתגלו אחרי חודשיים מניתוח PRK - לאחר שנמצאת מתאימה, כמובן

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו