האם custom view זה חובה אם הומלץ?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• האם custom view זה חובה אם הומלץ?
    ישראל
    17/07/2007

במרפאה בירושלים הציעו לי LASEK עם custom view האם יש הבדל משמעותי בתוספת

ה C.V.?

אם הרופא החליט שזו ההתאמה שלי האם אני בכל זאת יכול להחליט ללכת רק על LASEK בלי התוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    האם custom view זה חובה אם הומלץ?

הוספת תגובה

• יתרונות בליטוש מותאם אישית.

ד''ר דוד לנדאו
    17/07/2007

ישראל שלום,

coustom view הוא אחד השמות המסחריים של ליטוש מותאם אישית coustom ablation

הרעיון מאחורי סוג הליטוש הזה הוא שלפני הניתוח מבצעים מיפוי של עיוותי האופטיקה של העין בעזרת מכשיר אבחון קדמת הגל wave front. מיפוי כזה מאפשר זיהוי של עיוותים אופטיים מסדר גבוה - high order aberration. התוכנה במכשיר הלייזר תבצע את הליטוש בקרנית בצורה שתטפל גם בעיוותים אילו.
    מקובל שבכ- 40% מהמטופלים חדות הראיה לאחר ליטוש בשיטה זו תהיה טובה יותר מאשר חדות הראיה עם המשקפיים הכי טובים.
    במכשירים מסוימים ליטוש מותאם אישית יכול גם לחסוך בכמות הרקמה המוסרת על ידי הלייזר בזמן הסרת מספרים גבוהים ובכך להגדיל את הבטיחות של הניתוח.

ממליץ לך לדון עם המנתח שלך לגבי היתרונות היחסיים שתקבל אם תבחר לעבור את הניתוח בשיטת הליטוש המותאמת אישית ואז תוכל להחליט לפי יחס עלות ותועלת האם לבחור בשיטה זו או להשאר עם LASEK בשיטת הליטוש הסטנדרטית.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו