מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חור ברשתית, האם לעבור תיקון?שרונה07/12/2008
שלום רב, נמצאתי מתאימה לניתוח לאסיק, מספרים 3 ו 3.5 , במהלך הבדיקות התגלה אצלי "מצע לחור" קטן. הרופא אמר שאני לא חייבת לעבור את הניתוח אבל כדאי לעבור אותו. שאלותיי: 1. האם התופעה הזו שכיחה? 2. האם לעבור את הניתוח? מה הסיכונים אם אשאיר אותו כמו שהוא? 3. האם יהיו לי צלקות או נקודות שייראו חיצונית ? 4. האם עצם זה שנוגעים לי באיזור, זה יהיה פתח למצב יותר מסובך בעתיד? תודה רבה שרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף פרטים
שרונה07/12/2008בת 34 , מרכיבה משקפיים 10שנים, עדשות רכות 8 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתשובה
פרופ' ישראל קרמר07/12/2008שרונה שלום, מומלץ לעשות בדיקה יסודית של האיזור הניווני שבו נראה החור ברשתית העין שלך, כי ישנם חורים ברשתית שיש להם נטייה להפתח ולגדול באופן טבעי ויש חורים שהם סטטיים. על פי מראה החור אני ממליץ לקבוע האם דרוש טיפול לייזר המיועד להלחמת חורים ברשתית לפני ניתוח הלייזר. יש לקבל החלטה לאחר בדיקה מהי הדרך הבטוחה ביותר במקרה שלך. דרך אגב איננו ממליצים היום לעבור ניתוח בשיטת הלאסיק אלא בשיטת האינטרלסיק היות ובשיטת הלאסיק חותכים את הקליפה בשלב הראשון של הניתוח בעזרת סכין הדומה בעקרונה לסכין גילוח המפעילה לחץ מכני על החלק הקדמי של העין שהוא הרבה יותר גבוה מהלחץ המופעל במערכת האינטרלייזר היוצר את הקליפה בניתוח אינטרלסיק. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)