שאלה בקשר להשתלת עדשות..

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה בקשר להשתלת עדשות..
    און סולומון
    07/12/2008

כמו שכתבתי כאן בעבר יש לי פלוסים 7 דיופטרים בשני העיניים+ 1.5 צילינדר ואני לא מסתדר עם משקפיים ועוד יותר לא מסתדר עם עדשות עכשיו הבנתי שקיים הניתוח של השתלת עדשות השאלה שלי כמה בטוח כבר לעשות את הניתוח הזה פה בארץ או עדיף בחו"ל ומה הסיכונים פה? הבנתי שזה ניתוח הרבה יותר קל מלייזר כי בסופו של דבר לא מתקנים את העין אלה יש לך מכשיר בעין שמתקן לך את הראייה ככה שזה אמור להיות הרבה יותר בטוח וגם ההחלמה אמורה להיות הרבה יותר קצרה..או שאני טועה? בכל מקרה אשמח לדעת מי מחברות הורדות המשקפיים בארץ מתעסקות עם זה? נגיד אמריקן לייזר עושה את הניתוח הזה? ומה העלויות שלו? והבנתי שזה כאילו הפיתרון לבעלי המספרים הגבוהים..שלא יכולים לעשות לייזר...האם זה נכון? ובכל אופן אשמח לדעת הכל על הנושא כי חיפשתי ולא ממש מצאתי...וכמה אתם ממליצים באמת ללכת על זה.....אני פשוט כל היום שומע על ניתוחי לייזר אבל כלום על השתלת עדשות...תודה ענקית ענקית לעונים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה בקשר להשתלת עדשות..

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    09/12/2008

און שלום רב, ניתוחי השתלת עדשות תוך עיניות לתיקון קוצר ראייה ורוחק ראייה קיימים מזה כ- 13 שנים. זה ניתוח שנותן תוצאות טובות מאד במספרים גבוהים אך לא תמיד ניתן להשתיל את העדשה בעין עם רוחק ראייה כמו שלך (+) היות ואותו חלק שבו משתילים את העדשה הוא לעיתים קרובות שטוח מדי ביחס לנתונים הנדרשים ע"י יצרן העדשה. לכן אני ממליץ לך לבוא לבדיקת התאמה במרפאתנו על מנת לקבוע אם אתה מתאים לטיפול לייזר או להשתלת עדשה. דרך אגב, אנו מבצעים את ניתוחי השתלת העדשה מזה 7 שנים ב"עיניים". אינני יודע מה מצב המכונים האחרים. בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו