משטח קרנית אחורי

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• משטח קרנית אחורי
    רועי
    09/12/2008

שלום, הייתי בבדיקה ב"עיניים" בשבוע שעבר ונאמר לי כי המצב שלי הוא אופטימלי לביצוע הניתוח, קרנית עבה ומספר נמוך. בבדיקה עם אופטומטריסט נאמר לי שבסניף שלכם בת"א לא מבצעים בדיקת משטח קרנית אחורי(או משהו שנשמע דומה), בדיקה שיכולה להצביע על פגיעה/דלקת בעין שתגרום בעתיד (אפילו 3-4 שנים קדימה) לעיוות בקרנית כתוצאה מהניתוח וסכנת עוורון/סיבוכים קשים. האם יש אמת בדבר? האם אתם מבצעים בדיקה מקדימה זו? תודה, רועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    משטח קרנית אחורי

הוספת תגובה

• תשובה לרועי

פרופ' ישראל קרמר
    09/12/2008

רועי שלום רב, יתכן וקיימת כאן אי הבנה לגבי הציוד האבחנתי הקיים במרפאתנו. נהפוך הוא, קיימת במרפאתנו מערכת הנקראת אורבסקן הבודקת בצורה אופטית מאד מדוייקת את הפנים האחוריות של הקרנית של הנבדק, ועל סמך בדיקה זו אנו קובעים את ההתאמה שלהנבדק לסוג הניתוח באם מדובר בשיוף שטחי בלבד כגון PRK או LASEK או INTRALASIK. ישנם מצבים שבהם ממצאי הבדיקה של המשטח האחורי של הקרנית אכן קובעים כי הנבדק איננו מתאים בכלל לניתוח לייזר לביטול משקפיים. אינפורמציה זו מתקבלת במרפאתנו לגבי כל נבדק ונבדק ואיננו מבצעים ניתוחי לייזר ללא אינפורמציה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו