קצת דחוף, ייעוץ...נואשת מהעיניים!!!

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• קצת דחוף, ייעוץ...נואשת מהעיניים!!!
    angel
    17/12/2008

היי אני מרכיבה משקפיים מאז שאני זוכרת את עצמי, אני בת 27 כיום עברתי בילדותי ניתוח פזילה, מאז אני מרכיבה משקפיים....(פחות בילדות בגלל עיניין הבושה הידוע לכולם) ניסיתי את מזלי בכמה מכונים לגבי ניתוח לייזר ונמצאתי לא מתאימה בכולם (הדסה,רואים 6/6 ואמריקן לייזר) קרנית דקה, או איזהשהיא סוג של מחלה בעין, לא ממש הבנתי, רק הבנתי שעין אחת רואה יותר טוב מהשניה בהרבה ולכן אי אפשר לנתח ולקחת את הסיכון הזה אחרי אין ספור ימים של בכי ודיכאון כי נמצאתי לא מתאימה,החלטתי לנסות עדשות....מעבר למשקפיים שאני מרכיבה הלכתי על עדשות חד פעמיות בטענה שאשתמש בהם רק לצורכי אירועים, מסיבות וכו'... לא ליום יום אך ממש קשה לי עם זה, אני די דיסלקטית בכל מה שקשור בלשים אותם בעיניים...פשוט ככה... לאחרונה יצא לי לשמוע על דבר חדשני שאומר עדשות ששמים אותם בלילה וקמים בבוקר ורואים טוב לאיזה 16 שעות בערך, הבנתי שהם מאד יקרות...משהו כמו 3000/4000 ש'ח הייתי שמחה לדעת ואולי להיות בציפיה שאולי יום אחד יישתלם לי לעבור לעדשות אלו... ואני בטוחה שלעוד אנשים כמוני שמתקשים בלשים עדשות מגע, ונרתעים קצת מהמשקפיים השאלה היא אם זה בטוח, אם כדאי לנסות בכלל....אמממ מה אומרים המומחים, שווה לא שווה את המחיר, מסכן לא מסכן את הבריאות? אני ממש אשמח לשמוע מכם, זה מאד יעזור לי...אני די נואשת בקטע של העיניים.... תודה רבה לכם ויום מקסים angel

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לפנות לפורום עדשות מגע

ד''ר נדב בלפר
    18/12/2008

עדשות אלו קרויות אורתו-קיי
    ORTHO K

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו