מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכונים שוניםשחר21/07/2007
ערב טוב ושבוע טוב,
הייתי בשתי מכונים: באמריקן לייזר ו במכון CARE
באמריקן לייזר הציעו לי השיטה הקלה לאסיק ובמכון CARE הציעו לי שיטת PRK/
בשתי המכונים ראו אצי מספרים שונים
למשל בעין ימין במכון אמריקן לייזר ראו 6.75- ובאותו עין במכון CARE ראו -7.25
איזה מכון כדאי???
מי יותר אמין??
האם אני צריך לחשוש שבכל מכון רואים מספר אחר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת המכון לבצע בו ניתוח
ד''ר דוד לנדאו23/07/2007שחר שלום,
לכל רופא יש גישה מעט שונה ופילוסופית חיים אחרת.
אם יש לך מספיק עובי קרנית כדי להסיר כשבע מספרים בשיטת הלייזר מתחת לכיפה (LASIK) אני מאמין שאתה יכול לבחור גם בשיטת הלייזר על פני השטח PRK.
השיטה שבה תעבור את הניתוח תלויה מאוד באישיות שלך.
האם אתה מוכן לסבול עבור ניתוח בטוח יותר או האם אתה רוצה השפעה "מידית" ללא כאבים אך מוכן לקחת מעט סיכון.
אני תמיד מעדיף מכון המסוגל להציע את שתי השיטות ולאפשר לך לבחור.
כדאי מאוד לשבת עם המנתח המיועד שלך ולשמוע ממנו מדוע המליץ על שיטה זו או אחרת.
לאור ההסבר תוכל לקבל החלטה מדעת.
לגבי ההפרש במרשם המשקפיים, הבדל של רבע עד חצי מספר הוא טווח הטעות של מכשור המדידה שלנו, כל מכון מכיר את המיכשור שלו ויודע לתקן את הסטיה בזמן ניתוח.
במידה ואתה עדין מבולבל, אשמח להזמין אותך לבדיקת התאמה ולייעץ לך על פי נתוני הבדיקה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבדיקת התאמה
שחר23/07/2007איך אני יכול לבוא אלייך לבדיקה התאמה וייעוץ? אני ממש מבולבל....
אני מאזור הקריות - חיפה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאשמח לסייע
ד''ר דוד לנדאו24/07/2007שחר שלום,
ניתן לקבוע תור בטלפון 1-800-200-222.
אני מקבל בירושלים בלבד דבר שיחייב אותך לנסיעה ארוכה.
למכון שלנו יש סניף בחיפה שאני בטוח שיתן לך שירות מעולה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)