מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמור לעבור ניתוח עוד כשבועייםיניב21/12/2008
שלום נמצאתי מתאים לניתוח במרפאת עיניים. אני אמור לעבור ניתוח והומלץ לי על שיטתהאינטראלאסיק. עין ימין -1.75 וחצי צילינדר-- ועין שמאל -2 ו3/4 צילינדר הבנתי שבשיטה הנ"ל עושים חיתוך בעזרת הלייזר ואחרי זה מלטשים השאלה שלי זה קודם כל לגבי החיתוך מתי החתך מתאחה לגמרי? ואחרי כמה חודשים נניח אני מקבל מכה יחסית חזקה ממישהו בעין האם החתך יכול להיפתח? האם יש איזה שהוא חסרון מיוחד בסוג הניתוח הזה? 2 מתי אני אמור לראות טוב אחרי הניתוח? 3 לפי המספרים שלי שהם לא גבוהים האם הניתוח אמור להיות קל יותר?ז"א פחות ליטוש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליניב
פרופ' ישראל קרמר23/12/2008יניב שלום, לאחר ניתוח INTRALASIK מקובל לחשוב שההדבקות של הקליפה (כולל הגבול שלה) הנחתכת ע"י הלייזר בשלב הראשון של הניתוח דורשת תקופה של בין 6 ל- 12 חודשים על מנת שהקליפה תהיה עמידה בפני מכה ישירה. מכאן שאני ממליץ בשנה הראשונה לאחר הניתוח להזהר מחבלה ישירה בקרנית, שזו חבלה מאד נדירה האופיינית בעיקר לאנשים שעוסקים בספורט מיוחד כגון קרב מגע, ג'ודו, אגרוף וכדומה. גם לאחר שנה מהניתוח צריך להזהר מחבלה ישירה בקרנית. אם אתה עוסק באחד מסוגי הספורט האלו שבהם יש סיכוי גבוה להפגע בעיניים, מומלץ לעבור ניתוח מסוג PRK או LASEK.
חדות הראייה לאחר ניתוח מסוג זה מושגת באופן יחסי מהר מאד כלומר תוך יום עד יומיים מהניתוח. ככל שהמספר נמוך יותר, עומק הליטוש קטן יותר. האם הומלצה לך שיטת הליטוש הרובוטי המתוחכם הנקראת CUSTOMVUE (CV) המשפרת את תוצאות תיקון הצילינדר?
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)