לאחר ניתוח לאסק ...

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח לאסק ...
    אבי
    22/12/2008

רציתי להגיד הרבה תודה על זה שאתם מקדישים מזמנכם לקריאה וטיפול. אני חודש לאחר הניתוח ואני ראוה 6\6 לפי הרופא שבדק אותי אבל עדיין יש משהו שקצת מציק אשמח לשמוע דעתכם בעניין. בלילה - כל אור שאני רואה ישנה מסביב הילה. האם זה יחלוף? אני לא רואה טוב בחושך יש הסבר? האם אני צריך להמשיך לקחת אפ אמ אל למרות שהוא נגמר לי ואני כבר חודש אחרי. ולמה כשאני יושב מול המחשב אני מרגיש שהענייים של מתאמצות יתר על המידה. תודה רבה רבה על צומת הלב . בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח לאסק ...

הוספת תגובה

• תשובה לאבי

פרופ' ישראל קרמר
    23/12/2008

שלום רב,
    לידיעתך ניתוח מסוג לאסק כרוך לעיתים בהחלמה איטית של ראיית הלילה כולל הילה בלילה אשר אמורה להיעלם אחרי חודש וחצי עד שלושה חודשים מהניתוח. במידה והמליצו לך לקחת FML יש להמשיך טיפות אלו בדיוק לפי ההוראות שקיבלת. לגבי העבודה מול המחשב, מומלץ לעשות מנוחה למשך 5-10 ד'ות כל שעה שעתיים כדי להקטין את דרגת היובש השכיח אחרי ניתוחים מהסוג הזה. מומלץ לטפל ביובש ע"י טיפות מסוג REFRESH או GENTEAL.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו