התלבטות בנושא ניתוח להסרת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• התלבטות בנושא ניתוח להסרת משקפיים
    שולה
    29/12/2008

והכל כמובן תלוי במידת ההתאמה.... לפני שאזמין תור למכון, מס שאלות ברשותכם : א. נתקלתי בפורום במושג "מתלה", מהו מתלה ? ב. עברתי באפריל 2008 ניתוח להרמת עפעפיים., לא נראה לי שיש קשר, האם בכל זאת יש סיכון ? ג. אני בת 49 אם ניתן להסיר משקפיים בגילי ? ד. אני סובלת מעיניים יבשות ורגישות באופן קבוע ולא הומצאו עדין הטיפות שיקלו עלי, האם מנתחים גם במקרים כאלו ?? נורא רוצה להיפטר מהמשקפיים, אנא,השיבו שיש ניסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי ???

שולה
    30/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי

ד''ר נדב בלפר
    31/12/2008

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש

ד''ר נדב בלפר
    31/12/2008

שלום שולה
    יש ניסים - אנו זקוקים להם ברגע זה למצבינו בדרום ובעולם
    לשאלותייך
    א. נתקלתי בפורום במושג "מתלה", מהו מתלה ?
    כשמנתחים בשיטת אינטראלסיק חותכים(בעזרת לייזר) חלון דק בקרנית... משייפים את הקרנית כנדרש בעזרת לייזר (אחר) ואז מחזירים את הרקמה למקומה - זהו המתלה
    ב. עברתי באפריל 2008 ניתוח להרמת עפעפיים., לא נראה לי שיש קשר, האם בכל זאת יש סיכון ?
    אכן - אין קשר ישיר פרט ליובש....
    ג. אני בת 49 אם ניתן להסיר משקפיים בגילי ?
    אכן, גם בגילך המופלג אפשר לבצע ניתוחים מסוג זה ... תלוי בהתאמה ובמידת הציפיות
    ד. אני סובלת מעיניים יבשות ורגישות באופן קבוע ולא הומצאו עדין הטיפות שיקלו עלי, האם מנתחים גם במקרים כאלו
    זו יכולה להיות בעיה ... מצריך התייחסות בבדיקת התאמה
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו