הודעה לד"ר בלפר מאת "המושל בכיפה"

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הודעה לד"ר בלפר מאת "המושל בכיפה"
    רוני
    01/01/2009

ד"ר בלפר שלום תזכורת קלה- ביום ראשון ה-28.12.08 הגעתי למרפאתכם לצורך ביקורת (כחודשיים ושבוע לאחר הניתוח). אני סובל מיובש בעיינים אשר מתבטא בעיינים אדומות וקושי בעבודה מול מחשב . עד יום הביקורת נהגתי להתשמש בטיפות REFRESH המלצת לי להשתמש ב: PRED FORTE , VITA-PPOS, וב- VISCOTEARS (או בטיפות שהראת לי כדוגמא) וכעת לסוגיה שמציקה ליי השימוש בג'ל VISCOTEARS וגם בטיפות שנתת לי כדוגמא לא נוח לי ואף מציק. חדות הראייה נפגמת בניגוד לטיפות הREFRESH אשר השימוש בה מקנה לי חדות ראייה גבוהה יותר . לגבי יתר "התרופות" אין שום בעיה (אני שם את המשחה בלילה ומשתמש בטיפות FRED FORTE אגב כאשר אני שם את הטיפות 2 ביום אני מרגיש מעין מסך ענן כזה לכמה דקות האם זה נורמלי?? חזרתי להשתמש בטיפות ה- REFRESH במקום הג'ל בגלל ההבדלים המשמעותיים בחדות הראייה . האם אתה מסכים לכך ?? תודה רבה אין כמוך !!! רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאה אחוז מסכים

ד''ר נדב בלפר
    01/01/2009

חשוב שיהיה לך תכשיר של תחליפי דמע ... שלא יציק לך מחד ושיועיל מאידך
    כשאתה מול מחשב שים הרבה - אפשר כל 30-60 דקות כשאתה בעבודה רציפה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

רוני
    01/01/2009

או קיי , אמשיך להשתמש בטיפות ה- REFRESH

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להסחף

חולה
    01/01/2009

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כוונתך ?

רוני
    01/01/2009

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו