מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה לד"ר בלפר מאת "המושל בכיפה"רוני01/01/2009
ד"ר בלפר שלום תזכורת קלה- ביום ראשון ה-28.12.08 הגעתי למרפאתכם לצורך ביקורת (כחודשיים ושבוע לאחר הניתוח). אני סובל מיובש בעיינים אשר מתבטא בעיינים אדומות וקושי בעבודה מול מחשב . עד יום הביקורת נהגתי להתשמש בטיפות REFRESH המלצת לי להשתמש ב: PRED FORTE , VITA-PPOS, וב- VISCOTEARS (או בטיפות שהראת לי כדוגמא) וכעת לסוגיה שמציקה ליי השימוש בג'ל VISCOTEARS וגם בטיפות שנתת לי כדוגמא לא נוח לי ואף מציק. חדות הראייה נפגמת בניגוד לטיפות הREFRESH אשר השימוש בה מקנה לי חדות ראייה גבוהה יותר . לגבי יתר "התרופות" אין שום בעיה (אני שם את המשחה בלילה ומשתמש בטיפות FRED FORTE אגב כאשר אני שם את הטיפות 2 ביום אני מרגיש מעין מסך ענן כזה לכמה דקות האם זה נורמלי?? חזרתי להשתמש בטיפות ה- REFRESH במקום הג'ל בגלל ההבדלים המשמעותיים בחדות הראייה . האם אתה מסכים לכך ?? תודה רבה אין כמוך !!! רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאה אחוז מסכים
ד''ר נדב בלפר01/01/2009חשוב שיהיה לך תכשיר של תחליפי דמע ... שלא יציק לך מחד ושיועיל מאידך
כשאתה מול מחשב שים הרבה - אפשר כל 30-60 דקות כשאתה בעבודה רציפה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה רבה ד"ר
רוני01/01/2009או קיי , אמשיך להשתמש בטיפות ה- REFRESH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלא להסחף
חולה01/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמה כוונתך ?
רוני01/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)