מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפות מסוג F.M.Lליאור02/01/2009
שלום רב, אני לוקח טיפות F.M.L כחודש לאחר ניתוח LASEK. ברצוני לדעת מה תפקידן של טיפות אלה? במה הן מסייעות? האם הן אמורות לטפל בעניין היובש שיש לי בעין? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' ישראל קרמר04/01/2009שלום רב, תפקיד טיפות ה FML הוא למנוע נסיגת האפקט של הליטוש השטחי של הקרנית ומניעת תגובה של הריקמה העלולה לגרום לעכירות. הן יכולות גם לטפל ביובש ובבעיות הדלקתיות הקשורות בו, במקרה של יובש מומלץ להשתמש בטיפות מסוג הילוקומוד, ויסקוטירס ג'ל, ג'נטיל וכו'. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההודעה לד"ר בלפר
רוני04/01/2009ד"ר בלפר שלום מאת רוני- "המושל בכיפה" - כבר לא מושל ולא נעליים :) ביומיים האחרונים חלה נסיגה משמעותית בחדות הראייה שלי . אני כמעט בטוח כי זה נובע מהשימוש בטיפות ה- PRED FORTE לפתרון בעיית היובש בעיינים . החל מה-29.12.08 השתמשתי בטיפות הנ"ל במשך 6 ימים (2 טיפות ביום על פי הנחייתך ) בכל פעם אשר טיפטפתי את הטיפות לתוך עייני חשתי מעין תחושת מסך ענן לבן/ אפור אשר היה מתפוגג ונעלם לאחר כחצי שעה . . תחושת המסך / ענן לבן מלווה אותי כעת כל הזמן לאורך כל היום וגורמת לירידה משמעותית בחדות הראייה ולטישטוש. כפי שציינתי קודם לכן ביומיים האחרוניים המצב החריף ואני כעת סובל מסינוורים , הילות וכן גם כאבי ראש -תופעות אשר מעולם לא חוותי או נתקלתי בהם עד כה. . אני מאוד חרד ומוטרד מאחר וכבר ראיתי היטב רק לפני כשבוע ימים . החל מהיום הפסקתי להשתמש בטיפות . האם נגרם לעייניים נזק בלתי הפיך עקב השימוש בטיפות הנ"ל ? האם חדות הראייה תחזור לכשהייתה מלפני שבוע . האם ההילות והסינוורים יחלפו ?? אני חרד מאוד .. מה לעשות ?? תודה מראש רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלד"ר בלפר המשך הודעה מתאריך ה4.1.09
רוני06/01/2009ד"ר בלפר שלום בהמשך להודעה מתאריך ה-04.01.09 ... חלפו כ- 4 ימים מאז הפסקתי להשתמש בטיפות ה PRED-FORTE (בעצם הפסקתי להשתמש בכל "התרופות" בכדי למנוע הדרדרות המצב) ולאחר פרק זמן זה לא חל שום שיפור בחדות הראייה אני עדיין רואה מטושטש בעיקר למרחוק . תחושת היובש החריפה והעיינים אדומות אף יותר אני חושש שמא יש ל דלקת בעין כעת אני משתמש רק בטיפות ה- REFRESH אך חדות הראייה לא מגיעה למיטבה כפי שבעבר , קשה לי לתפקד כך הן בגלל טישטוש הראייה והן בגלל החשש לדלקת ואני מאוד חרד למצבי . מה עושים ?? בברכה רוני- "המושל בכיפה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבכל מקרה של חשש - בוא שוב לבדיקה
ד''ר נדב בלפר07/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)