סטרודקס

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סטרודקס
    אילן
    06/01/2009

שלום, אני 6 שבועות אחרי לאסק. בעין ימין הראיה חדה, בעין שמאל לא. נותחתי ע"י דוקטור עמי הירש שאמר שנראית בבירור בלימה בהחלמת עין שמאל עקב השימוש בסטרודקס, הוא אמר שאין לי מה לדאוג ושזה ישתפר בהדרגה מרגע שאפסיק להשתמש בטיפות הנ"ל. המילה "בלימה" מטרידה אותי... אשמח לקבל הסבר למה הוא בדיוק התכוון? תודה, אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    סטרודקס

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    07/01/2009

אילן שלום, יתכן מאד והכוונה בבלימה היא התקדמות איטית של ההחלמה הראייתית אחרי ניתוח מסוג לאסק. באופן כללי עליך לדעת שבעקבות ניתוח לאסק ההחלמה הראייתית היא איטית כתוצאה מתהליכי ריפוי שנמשכים בקרנית המלוטשת במשך מספר חודשים. לכן לא אתפלא אם בעין אחת הראייה עדיין לא הגיעה לחדות המקסימלית. יש להמתין בסבלנות עד להחלמה מלאה. כדאי גם להשתמש בתרופות ליובש כי לעיתים קיים יובש לאחר ניתוח מסוג לאסק והטיפות המומלצות הם ג'נטיל או הילוקומוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו