דילמה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• דילמה
    שואל
    24/07/2007

הדעות בדבר הבחירה בין שני סוגי הניתוחים הינן מרובות ככול שאתה שואל יותר מנתחים. בשורה התחתונה, הבנתי מהמנתח האחרון שזה שאלה של העדפה של המנתח. נמצאתי מתאים לשתי השיטות והתבקשתי לבחור (אני מכיר את כל הבעד והנגד של כל אחת מהשיטות). שאלה: מה העדפה שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• העדפה אישית

ד''ר דוד לנדאו
    24/07/2007

באופן אישי אני מעדיף את שיטת הלייזר על פני השטח (PRK, LASEK)
    אני שייך לאותו סוג של אנשים שחושב שעדיף בטוח יותר מאשר מהר יותר.

בכל זאת אני מבצע את שתי השיטות כמעט באותה מידה מכיוון שאני מכיר היטב את היתרונות והחסרונות של כל שיטה.
    כמו כן למדתי לכבד את רצונם של מטופלי.
    יש רבים מאיתנו המוכנים לקחת סיכון מעט יותר מוגדל תמורת התאוששות מהירה של הראיה והעדר כאבים.

מקווה שעניתי בכנות

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת אחרי הדילמה

שואל
    25/07/2007

ד"ר יקר,

האמת, אני אמור לעבור ניתוח ביום שני של PRK, אחרי התייעצויות רבות והתלבטויות בין שתי השיטות (כי נמצאתי מתאים לשתיהן). הדברים שלך אינם אלא מחזקים את מה שכל הזמן חשבתי ולכן אני אסיר תודה. תודה!

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

ד''ר דוד לנדאו
    26/07/2007

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו