שאלה לד"ר הירש - קרוס לינקינג

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה לד"ר הירש - קרוס לינקינג
    יוסי
    14/01/2009

לפני כמה שנה עברתי ניתוח לאסיק אצל רופא בלתי אחראי (רשלן?) שהותיר לי עובי קרנית פחות מ-250 מיקרון. בסופו של דבר התפתח אצלי מה שקרוי post lasik ectasia והושתלה לי טבעת בעין ימין. אם כי נראה שהאקטזיה לא נעצרה, והיא מתקדמת לה מעדנות. הואיל ובעין השנייה, עין שמאל, אני למעשה עיוור (ושוב כתוצאה מניתוח הלאסיק שעברתי אצל אותו רופא) חשוב לי מאוד לשמור לפחות על עין ימין. שאלותי הן: א] האם טיפול קרוסלינקינג הוכח כיעיל לבלימת התפתחותה של האקטזיה? ב] האם טיפול זה כרוך בסיכונים? נא לפרט את כולם, כולל הנידח שבנידחים. ג] האם ניתן לבצע את הטיפול למרות הימצאות הטבעת בעין?. ד] האם מדובר בטיפול חד פעמי? רב פעמי? ה] כיצד בדיוק פועל הטיפול על הקרנית? אל תהסס להשתמש בטרמינולוגיה מקצועית. צא מנקודת הנחה שאבין אותה. ו] ממתי טיפול זה נמצא בארץ, ואפילו בשלב הניסיוני שלו? תודה למומחה ורפואה שלמה לכולנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר עמי הירש
    14/01/2009

אופיר שלום, הכנס לאתר האינטרנט (של עיניים או בכל אתר אחר) ותוכל לקבל את המענה לכל שאלותייך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו