סיכונים בניתוח לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סיכונים בניתוח לייזר
    יניב
    20/01/2009

שלום אני יומיים לפני ניתוח בשיטת האינטרלאסיק+CV יש לי מספר 3.75 ב 2 העיינים+צילינדר קל כמה שאלות 1.האם יש סיכון להסתבכות ופגיעה בראייה או עיוורון לאחר הניתוח 2.איזה סיכונים יש בכלל בניתוח הזה 3.מה זמן ההחלמה 4.אני סובל כיום מיובש,הבנתי שהיובש רק יתחזק,מתי זה אמור להיפסק לגמרי 5.האם הראייה לשי סה"כ תשתפר בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    סיכונים בניתוח לייזר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר עמי הירש
    21/01/2009

יניב שלום, אתה מנותח בטכנולוגיה המתקדמת ביותר הקיימת כיום בשוק ניתוחי הלייזר. מכשיר האינטרלייז מעניק את הבטיחות הגבוהה ביותר בנושא הכנת הכיפה הטיפולית ושיטת ה CV מבטיחה את רמת ההצלחה הטיפולית בנושא האופטי ובנושא תופעות הלוואי כגון סינוור וראיית הילות בלילה. כל מנותחי הלייזר מקבלים המלצה להרטיב את הקרנית לאחר הניתוח בדמעות מלאכותיות למשך כחודשיים. כעבור חודשיים בבדיקתך ייקבע הצורך האם ניתן להפסיק טיפול תומך זה. אין ספק כי הנתונים שלך הינם מצויינים בנושא שיפור איכות הראייה וחדות הראייה בעזרת הניתוח שבחרת. זמן ההחלמה הוא מהיר יחסית בניתוח זה וניתן לחזור לתפקוד כעבור מספר ימים. בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיכונים חמורים בניתוח

יוסי
    22/01/2009

כולל עיוורון. ועל זה כבר יחתימו אותך ביום הניתוח (אל דאגה). כיום טפסי ההסכמה הם דרקוניים כדי להתנער מכל אחריות למקרים חמורים. לצערי הרב, התעוורתי חלקית כתוצאה מניתוח לייזר. אם עד עתה שמעת שמועות על סיפורי זוועה, אתה מוזמן לשמוע סיפור כזה מהנפגע עצמו. אם בא לך צלצל אליי ותקבל קצת מושג מה קורה כשניתוח לייזר נכשל. 0528590910. בכל מקרה, רק הצלחה (:

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק

ששש
    03/02/2009

גם אני שמעתי על סיכונים חבל"ז

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו