מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גם אני חוששת מאוד לפני לאסקיעל22/01/2009
שלום הייתי אצל לוינגר והומלץ לי לאסק. מספרים-6.5,5.5 קרנית 503 . אני עוברת ימים שאני ממש בטוחה שאעשה ויום אח"כ אני שואלת את עצמי למה אני צריכה את זה במיוחד שזה לאסק עם ההחלמה הנוראית הזו. האם ההחלמה כה נוראית? ומהם הסיבוכים? אני בת 39, ומה יקרה אם אצטרך משקפי קקריה עוד כמה שנים? מה הסיכוי שיחזור לי המספר ואצטרך תיקון? אודה לכל מידע שייתן לי את הכח לעבור את הניתוח שנקבע לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קללות ועוד
ד''ר נדב בלפר22/01/2009שלום נטע
לחשוש - זה טיבעי
אכן - ההחלמה מלאסק כואבת... כמו שאמר לי מטופל שלי: יום אח'כ אתה מקלל את עצמך על כי החלטת לעשות זאת, יומיים אחכ' את הרופא , חודש אח'כ תמליץ לחברים. אלו מס ימים לא נעימים ו...זהו. אכן נכון אמרת, אין בטיפול זה לעזור לקריאה ואז אציע לך את טיפול המונווידזין - עין אחת לרחוק והשניה לקרוב. נשמע מוזר אבל עובד יופי. נכון גם שכל ניתוח כזה לא משנה את הסיכוי לשינוי טיבעי בעיניים היכול לשנות את המספר הנדרש....אך מקובל שבגילך כבר אין הרבה שינויים, אם בכלל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה. למה לא הוצע לי מונוויז'ן?
יעל23/01/2009נאמר לי כי "גילי יילקח בחשבון". מה זה אומר? האם הסיכוי שלי לחזרת מספר תלוי במספרים שלי? בשנה האחרונה היתה לי ירידה של כמעט מספר בשתי העיניים, האם זה אומר שלא אצטרך תיקון? תודה רבה לך על התשובות הסבלניות נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמונווויז'ן
פרופ' ישראל קרמר23/01/2009כדאי לשקול אפשרות של מונוויז'ן בגיל 39, אך יש לעשות זאת בשיתוף פעולה עם האפטומטריסט שמבצע בדיקת התאמה למונוויז'ן לפני הניתוח. במידה ואת נמצאת מתאימה לזה, כדאי לבצע טיפול לייזר בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההרגשה אחרי ניתוח לאסק
הגר23/01/2009עברתי ניתוח לאסק ביום רביעי במרפאת עיניים בירושלים ע"י ד"ר דוייב לפני הניתוח את מקבלת ווליום וטיפות הרדמה לעיניים הניתוח אורך כ-7 דקות בלבד אחרי שההרדמה עוברת את מתחילה להרגיש כאבים כל שעה את צריכה להשים טיפות(את חייבת שמישהו יטפל בך וישים לך טיפות לפחות 3-4 ימים) והנחמה היא שבשעה 22:00 בלילה את לוקחת כדור שינה שמפיל אותך יום למחרת את מרגישה פחות כאבים מיום ליום הכאבים פוחתים והראיה משתפרת קשה עדיין להיות באור עד שהאפיתל(ציפוי הקרנית ששויפה)מחלימה לסיכום היום הראשון אחרי הניתוח הוא הכי קשה , כל בנ"א מקבל את הכאב בצורה שונה יכול להיות גם שלא יכאב לך כל כך. הניתוח בסופו של דבר שווה וסוף סוף את לא צריכה להיות תלויה במשקפיים ואם כבר לבצע את הניתוח אז רק אצל ד"ר דוייב רופא!!!!!!!!!!!!!!!! כי בעיניים לא מתפשרים. גם אני חששתי אבל זה כדאי אז אל תחשבי פעמיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההיי הגר
יעל24/01/2009תודה על התשובה שלך איזה מספרים היו לך? מתי חזרת לנהוג? יש לי 2 ילדים קטנים ואני מפחדת שלא אוכל לטפל בהם. מתי חזרת לעבודה. המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהיעלוש,שבוע טוב
הגר25/01/2009המיספרים שלי היו 5.75 בשני העיניים הקרנית שלי היתה בנונית לכן הומלץ על שיטת לאסק שאם יצטרכו לתקן בעתיד יוכלו. אני חוזרת לעבודה ביום שני כלומר יום אחרי הוצאת העדשות אם יש לך ילדים קטנים לא תוכלי לטפל בהם ב-3 ימים הראשונים אי אפשר לפתוח את העיניים ביומיים הראשונים לי בכל אופן וכמו שאמרתי את צריכה מי שיהיה איתך ויטפל בך וישים לך טיפות כל היום. שיהיה בהצלחה. רק עוד משהו קטן וחשוב הניתוח הזה הוא לא ניתוח לייזר רגיל צריך רופא טוב ומנוסה שיבצע אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההיי הגר
יעל25/01/2009את חמודה, אני מתכוונת לעשות אצל לוינגר אבל עומדת בפני ביטול כי אני פשוט מפחדת. היום את רואה טוב? תוכלי לנהוג ביום ב'? את רואה טלויזיה? תספרי לי עוד פרטים תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההיי יעל
הגר25/01/2009אני מבינה את חששותייך גם אני עברתי אותם מרפאת עיניים היא מרפאה טובה ואיכותית ואין לך מה לדאוג אך הייתי באמת מציעה לך להינתח ע"י ד"ר דוייב אני ביום ה-5 אחרי הניתוח היום אני הולכת להוציא את העדשות יכולה לראות טלויזיה בלי משקפיים מה שפעם לא יכלתי חדות הראיה מיום ליום משתפרת ברוך ה'. מחר אני חוזרת לעבודה ובעז"ה גם מאצליח לנהוג כמו שאמרתי אין לך מה להילחץ זה שווה!! שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההגרי- תספרי איך את...
יעל25/01/2009בינתיים אני עדיין במצב של ביטול אני פשוט משקשקת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהיעל.ערב טוב
הגר25/01/2009אין לי הרבה מה לספר אני חושבת שסיפרתי לך הכל אני מאושרת שעשיתי את הניתוח ושאני כבר לא תלויה במשקפיים סוף סוף !!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשלום לך אופיר, האם עברת לאסק או אינ
יעל30/01/2009אינטרהלאסק? אני חושבת שיש הבדל גדול ביניהם לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)