מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדל בין המרפאות להסרת משקפייםשחר30/01/2009
שלום אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בקרוב. 2 שאלות- מה ההבדל בעצם בין כל המרפאות השונות? הרי כמעט לכולן (לכל הגדולות לפחות) יש את אותו ציוד וגם באלה שיש רופאים מאוד טובים, יש גם רופאים פחות טובים. הייתי במרפאה (אחת מהגדולות) שהציעה לי חצי מחיר ממרפאות אחרות. ולמרות שזה היה מחשיד, הרופאת עיניים שלי המליצה לי בחום על הרופא שיעביר אותי שם את הניתוח. אז אם הציוד הוא אותו ציוד והרופא כל כך טוב והמרפאה גדולה, איך זה שהמחיר הוא חצי מחיר? העבודה שלי כוללת עבודה מול מחשב. אם אני אעשה את הניתוח PRK, תוך כמה זמן אני אוכל לחזור לעבוד? אמרו לי 3 ימי התאוששות, אבל שמעתי על אנשים שלא יכלו לשבת מול מחשב גם שבוע אחרי הניתוח תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב ומרפאה
ד''ר נדב בלפר30/01/2009שלום שחר
קשה לי לענות על השאלה הראשונה - זה באמת קשה ועלייך למצוא מה טוב לך (ולא רק לחפש מה לא טוב במקום האחר)
אני לא הייתי מתכנן יום שלם מול מחשב לאחר 3 ימים אלא יותר קרוב לשבוע - ברוב המיקרים. וגם אז לחזור בהדרגתיות כלשהי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאין לי ימים שלמים מול מחשב
שחר30/01/2009המחשב הוא לא העבודה המרכזית שלי, ויש ימים בעבודה שאני בכלל לא מול מחשב. אבל גם כשאני לא מול מחשב, אני מאמץ את העיניים. אני בקר איכות וזה אומר שאני מחפש פגמים, לעיתים די קטנים, במכשירים שונים בתהליך ייצור. גם ביום יום,בלי ניתוח, יש לפעמים כאבי ראש מהעבודה הזאת. השאלה היא אם המאמץ יכול לפגוע בעין ולגרום לנזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלא
ד''ר נדב בלפר04/02/2009שלום שחר
הניתוח לא ישנה לך את כאבי הראש
אנחנו לא מאמינים כי "מאמץ" של הסתכלות רבה פוגמת בעיניים - זה רק מגביר מעט את היובש. ואם אתה אחרי ניתוח - יש יותר יובש ... לכן אמליץ על תחליפי דמע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)