הבדל בין המרפאות להסרת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הבדל בין המרפאות להסרת משקפיים
    שחר
    30/01/2009

שלום אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בקרוב. 2 שאלות- מה ההבדל בעצם בין כל המרפאות השונות? הרי כמעט לכולן (לכל הגדולות לפחות) יש את אותו ציוד וגם באלה שיש רופאים מאוד טובים, יש גם רופאים פחות טובים. הייתי במרפאה (אחת מהגדולות) שהציעה לי חצי מחיר ממרפאות אחרות. ולמרות שזה היה מחשיד, הרופאת עיניים שלי המליצה לי בחום על הרופא שיעביר אותי שם את הניתוח. אז אם הציוד הוא אותו ציוד והרופא כל כך טוב והמרפאה גדולה, איך זה שהמחיר הוא חצי מחיר? העבודה שלי כוללת עבודה מול מחשב. אם אני אעשה את הניתוח PRK, תוך כמה זמן אני אוכל לחזור לעבוד? אמרו לי 3 ימי התאוששות, אבל שמעתי על אנשים שלא יכלו לשבת מול מחשב גם שבוע אחרי הניתוח תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחשב ומרפאה

ד''ר נדב בלפר
    30/01/2009

שלום שחר
    קשה לי לענות על השאלה הראשונה - זה באמת קשה ועלייך למצוא מה טוב לך (ולא רק לחפש מה לא טוב במקום האחר)
    אני לא הייתי מתכנן יום שלם מול מחשב לאחר 3 ימים אלא יותר קרוב לשבוע - ברוב המיקרים. וגם אז לחזור בהדרגתיות כלשהי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי ימים שלמים מול מחשב

שחר
    30/01/2009

המחשב הוא לא העבודה המרכזית שלי, ויש ימים בעבודה שאני בכלל לא מול מחשב. אבל גם כשאני לא מול מחשב, אני מאמץ את העיניים. אני בקר איכות וזה אומר שאני מחפש פגמים, לעיתים די קטנים, במכשירים שונים בתהליך ייצור. גם ביום יום,בלי ניתוח, יש לפעמים כאבי ראש מהעבודה הזאת. השאלה היא אם המאמץ יכול לפגוע בעין ולגרום לנזק

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

ד''ר נדב בלפר
    04/02/2009

שלום שחר
    הניתוח לא ישנה לך את כאבי הראש
    אנחנו לא מאמינים כי "מאמץ" של הסתכלות רבה פוגמת בעיניים - זה רק מגביר מעט את היובש. ואם אתה אחרי ניתוח - יש יותר יובש ... לכן אמליץ על תחליפי דמע
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו