ניתוח לפני הריון

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לפני הריון
    ליאת
    01/08/2007

שלום ד"ר לנדאו
    אני מעוניינת לעבור ניתוח להסרת משקפיים. אנו מתכננים להביא ילד נוסף לעולם וידוע לי שבזמן הריון יש לעיתים שינויים בראייה. נראה כי זהו הילד השלישי והאחרון שנרצה. האם כדאי לדחות את הניתוח לאחר הלידה או שבעצם אין ממש בדברים אלו?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לפני הריון

הוספת תגובה

• הריון וניתוחים להסרת משקפיים.

ד''ר דוד לנדאו
    06/08/2007

ליאת שלום,

ככל אישה שהייתה בהריון את ודאי זוכרת שיש שינויים בחדות הראיה בזמן ההריון, שינויים אילו קשורים לשינויים הורמונליים בגוף האם בזמן ההריון הגורמים לפיזור שונה של תכולת המים הגוף.

מכיוון שאנחנו מעונינים החווית הניתוח להסרת משקפיים תהיה חוויה חד פעמית, אנחנו מעדיפים לנתח נשים בין הריונות ולא בזמן הריון.

בדרך כלל אני ממליץ לעשות הניתוח לפחות שלושה חודשים לאחר לידה,

ניתן להיכנס להריון מיד לאחר הניתוח כי זה כבר לא ישפיע על הדיוק שלנו.

מקווה שתמצאי את התיזמון הנכון.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלא הבהרתי את עצמי...

ליאת
    10/08/2007

אני עדיין לא בהריון. מתכננים אולי בעוד כמה חודשים...
    השאלה שלי היא אם אעבור בזמן הקרוב ניתוח ולאחר זמן מה אהרה וההריון ישפיע לרעה על הראייה, מה אז? לא עדיף לחכות ולסיים עם הריונות ורק אז לעבור ניתוח?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתח בין הריונות

ד''ר דוד לנדאו
    13/08/2007

ליאת שלום,

לפי הניסיון שלי להריון אין השפעה ממשית על תוצאות הניתוחים להסרת משקפיים.
    אנחנו ממליצים לבצע את הניתוח בין הריונות ולא בזמן הריון.

הניתוחים להסרת משקפיים נועדו לשפר את איכות החיים ותמיד כדאי להנות מאיכות חיים מוקדם כלל האפשר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו