לאן הרוח נושבת...

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאן הרוח נושבת...
    שלוויה
    02/03/2009

הייתי שמחה לדעת את ההתפלגות (בערך) של אנשים במכון שלכם, שבוחרים בשיטת אינטראלאסיק לעומת PRK, כאשר הם מתאימים לשתי השיטות, ואין שום סיבה שמטה את הכף לטובת אחת מהשיטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאן הרוח נושבת...

הוספת תגובה

• הרוח...

פרופ' ישראל קרמר
    03/03/2009

קיימת נטייה היום בעולם לחזור יותר ויותר לשיטת ה PRK אך עלי להדגיש כי במרפאה שלנו בגלל העובדה שקיים ברשותנו מכשיר המתוחכם הנקרא אינטרלסיק שזהו לייזר שמסוגל ליצור את הקליפה במקום חיתוך קליפה על ידי סכין המתבצע בניתוח הלאסיק, אנחנו מבצעים יותר ניתוחים מסוג אינטרלזיק מאשר PRK בגלל בטיחות הניתוח ודיוקו בהשוואה ללאסיק.
    באותם אנשים שמתאימים לשתי השיטות (PRK, INTRALASIK) אני ממליץ לעשות את ניתוח האינטרלסיק עכב ההחלמה המהירה שלו, החזרה המהירה לתפקוד יומיומי וגם במקרים מסויימים הדיוק שבתוצאות - שוב, בהתאם לנתוני המטופל. ישנם מקרים שבהם אני ממליץ לשלב את ניתוח האינטרלסיק יחד עם הליטוש הרובוטי המביא לתוצאות מדויקות יותר במקרים של צילינדרים ומונע סינוורים והילות בלילה.
    בברכה,
    פרופ' ישראל קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו