לד"ר -לאחר ניתוח LASEK-

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לד"ר -לאחר ניתוח LASEK-
    רון
    10/03/2009

אני לאחר **14 ימים** מיום מהניתוח ו9 ימים לאחר הורדת העדשות הרפואיות משתמש 4 פעמים ביום בסטרודקס ובטיפות ריפרש לפחות 4 פעמים ביום השאלות שלי הם האם כבר בימים אלו אני יכול לחזור לפעילות מלאה ובעיקר ספורטיבית? כדורגל, חדר כושר, ריצה ?? כי בלי לפרט לי יותר מידי הזהירו אותי שבזיעה יש מלח וכי זה אסור לאחר הניתוח השאלה לי עד מתי בעצם ?? אני עובד ביום עם מחשב שעות רצופות ובערב אני מרגיש ירידה משמעותית בראייה שמתבטאת בטשטוש ו"הילות" האם עליי להתייחס לתופעה הזאת באיזושהי צורה?? תודה מראש ממתין לתשובות רון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לד"ר -לאחר ניתוח LASEK-

הוספת תגובה

• תתחדש

ד''ר נדב בלפר
    13/03/2009

שלום רון. תתחדש

איןבעיה מיוחדת עם המלח. זה פשוט צורב. וגם יגרות לך רפלקס לשפשף העיניים - לא רצוי. יש לך ודאי הוראות שלאחר ניתוח - לרוב מדובר על מספר שבועות

ככל שעובדים יותר מול המחשב העיניים מתייבשות... יותר מורגש סמוך לניתוח. שים הרבה תחליפי דמע ועשה מספר הפסקות יזומות עם עיניים עצומות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו