מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי מול מחשבמשה16/03/2009
שלום רב אני שבועיים וחצי לאחר ניתוח lasek+cv אמל ד"ר לוינגר בעצמו אני יכול לראות טלויזיה לקרוא עיתון ואני נוהג אבל אני לא רואה טוב במחשב כמו שראיתי לפני הניתוח אני לא יכול לעבוד מול המחשב בנוסף גם שאני קורא או רואה טלויזיה מדי פעם הראייה יורדת ומשתנה בנוסף יש הילה ומין קרניים כאלה סביב אורות האם מצב זה תקין ? מתי אני יוכל לראות טוב מול המחשב כמו שלפני הניתוח אני עובד הרבה מול מחשב ? בנוסף האם לאחר חודש מפסיקים לחלוטין את הטיפול בטיפות עיניים ? בתודה מראש והמשך יום טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' ישראל קרמר17/03/2009משה שלום, לידיעתך ךההחלמה הראייתית לאחר ניתוח לייזר מסוג לאסק היא הדרגתית ואיטית. לעיתים תקופת ההחלמה לשם ראייה מדויקת במחשב יכולה לקחת אולי חודש וחצי לאחר הניתוח. קרוב לוודאי שיש מצב של יתר תיקון קל שמפריע לך לראות מקרוב בצורה ברורה וחופשית התופעה תחלוף לאחר כחודשיים לערך את טיפות הסטרואידים אני ממליץ להפסיק בדהדרגה לפי הוראת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמה הכוונה
שי17/03/2009פרופסור שלום תודה רבה על התשובה מה הכוונה בדבריך יתר תיקון קל ? ומה הסיבה להפסיק את טיפות הסטרודים בהדרגה למה הם משמשות (הכוונה לטיפות דטרודקס) ? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)