שאלה נוספת

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה נוספת
    משקפופרית
    17/03/2009

קודם כל תודה על התגובה העיניינית ותוספת האינפורמציה אכן אני במסע בין המכונים מלקטת נתונים ובוודאי שמכון עיניים ברשימה שלי מאיסוף נתוני עד כה התברר לי שקוטר האישון שלי רחב מהטווח הרצוי לניתוח לייזר להסרת משקפיים הבנתי שנתון זה עלול לפגום באיכות הראיה שלי ואני עלולה לסבול מסינוורים והילות במיוחד בלילה אני רוצה לציין שכבר עכשיו אני מאוד רגישה לשמש ולפנסי מכוניות בנסיעה על הכביש בלילה ורואה הילות אגב צבע העיניים שלי בהיר שאלותי הן: מהו קוטר אישון אידיאלי לניתוח מסוג הלייזר? כלומר מהו הטווח? והאם קוטר אישון הוא פרמטר שיש להתייחס אליו בניתוח זה? איזה סוג ניתוח היית מציע? כמובן ששיטת החיתוך אינה באה בחשבון כי למה לחתוך אם אפשר לשייף? וכמובן אשאל שוב בהנחה שקוטר אישון הוא אכן פרמטר מה סיכויי ההצלחה שלי לזכות בראיה איכותית לטווח ארוך אשמח לתגובה ושוב תודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה נוספת

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר עמי הירש
    03/05/2009

כמובן שלגבי סוג הניתוח זוהי תהיה החלטתו הבלעדית של הרופא המנתח.

אישון רחב במיוחד עם סינוורים והילות בלילה עלול להיות התווית נגד לטיפול בליזר.

אחת העבדות החשובות בבדיקת ההתאמה הינה כמות השיוף/הליטוש , עומקו וקוטרו ביחס לקוטר האישונים אשר מוגדלים בצורה טבעית בשעות הלילה.
    לפיכך מענה לשאלותיך יכול להינתן רק לאחר בדיקת התאמה מדוקדקת בה יבחנו כל הפרמטרים שצוינו לעיל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו