מנסים לשכנע אותי

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מנסים לשכנע אותי
    ע.
    07/08/2007

שלום רב ד"ר לנדאו - מקווה שתוכל לעזור לי. כום מנסים לשכנע אותי להסיר משקפיים. אני בן 33, מרכיב משקפיים מגיל 12 למרחק בלבד. העניין הוא שמדי פעם אני קורא ידיעות בעיתון על נושא הבטיחות של הטיפולים ותמיד יש סיפורים על אנשים שנפגעו בתהליך. עד כמה התהליך בטוח? כי אני מעוניין להסיר משקפיים וזה הדבר היחיד שעוצר אותי. האם יש ססט' של נפגעים בניתוח לייזר כזה?

הרבה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מנסים לשכנע אותי

הוספת תגובה

• תופעות לואי וסיבוכים

ד''ר דוד לנדאו
    07/08/2007

ע. שלום,

כמו לכל טיפול רפואי או ניתוח גם לניתוחים להסרת משקפיים יש תופעות לואי וסיבוכים.
    הסטטיסטיקה של הסיבוכים פורסמה בעיתונות המקצועית ולאחר שבוצעו כנראה קרוב לעשרים מליון ניתוחים להסרת משקפיים בכל העולם אנחנו די יודעים לגבי אחוזי הסיבוכים השונ ים.

כל מכון המבקר את עצמו מבחינת אחוזי הצלחה ואחוזי סיבוכים יכול להשוואת עצמו לסטטיסטיקה הבינלאומית.

כיום מקובל שהניתוחים להסרת משקפיים הם יחסית הניתוחים עם אחוזי הסיבוכים הנמוכים ביותר.
    ובכל זאת למרות ההתקדמות המאוד משמעותית בתחום יש עדין סיבוכים.

הסטטיסטיקה הבינלאומית מונה:
    סיכון לזיהום - 1:10000 ניתוחים
    סיכון לעיוות של הקרנית - 1:7000 ניתוחים (בשיטת ה- LASIK)

סיבוכים בשיטת הלייזר מתחת לכיפה נע בין 5% ל- 1% תלוי בפרסום

סיכון לצלקת מרכזית בקרנית בשיטת הלייזר על פני השטח (LASEל PRK) כחצי אחוז.

הרשה לי להזמין אותך לבדיקת התאמה במסגרתה תוכל לשמוע אם אתה יכול לעבור הניתוח, לשמוע יותר על הסיכויים להצלחה ועל הסיכונים וכמובן לקבל יעוץ לגבי השיטה הטובה ביותר עבורך.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו