מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע אחרי ניתוח לאסקעדן23/03/2009
שלום רב, אני שבוע אחרי ניתוח לאסק לשתי העיניים ואני מרגישה מצויין וכבר ורואה מצויין ומאוד חשוב לי להודות כך בהתחלה לרופא הכי מדהים והכי מקצועי בעולם ד"ר מיכאל היימס על היחס האישי ,הדאגה, האיכפתיות ולכל החוששים תלכו על זה אתם בידיים הכי טובות. עכשיו לשאלה : ד"ר היימס ביקש ממני להפסיק להשתמש בויגהמוקס ביום העשירי לניתוח ,להמשיך שבוע עם מקסידקס + ריפרש ולאחר מכן לעבור ל pred forte או sterodex שתי טיפות ביום למשך שבועיים + ריפרש אני רוצה לדעת בבקשה מה הן שתי התרופות האלה pred forte - sterodex ומאיזה סיבה אני צריכה אותם ?ובכלל לאשר את תהליך הטיפול התרופתי? תודה מראש על שיתוף הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למאושרת
שי23/03/2009מאושרת שלום את שבוע אחרי ניתוח לאסק (lasek) ואת כבר רואה מצויין כלומר יכולה לנהוג לקרוא לראות טלויזיה ואת גם רואה במחשב כמו שראית לפני הניתוח ויכולה לעבוד עליו ? תשובה זאת חשובה לי מאוד בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלמתן המעוניין
עדן23/03/2009היי מתן, נאמר לי ע"י ד"ר היימס שתוצאות ניתוח הלאסק הם לא ממש מיידיות {וזה כנראה תיאום ציפיות מינימאלי} מבחינתי מיד לאחר הניתוח שארך פחות מ 20 דק' ראיתי תוצאות מדהימות אך לא ב 100% כמובן סתם דוגמה בסיום הניתוח שאלו אותי לגבי השעה שהייתה תלויה על קיר במרחק של 6 מטרים ונחש מה אפילו לא התאמצתי ועניתי מיד הראיה למרחק תשתפר באופן משמעותי ובאופן מיידי אך הראיה מקרוב ב4 הימים הראשונים תהיה מטושטשת וזה בגלל הפצע בעין יתאמו איתך ציפיות שתוצאות סופיות של ניתוח ה lasek יתקבלו עד 3 חודשים אבל שוב אני שבוע אחרי הניתוח וכבר קוראת ספרים ,מחשב, נוהגת חופשי, טלויזיה הכל והכי חשוב מזהה פרצופים {תרתי משמע} לא צריכה יותר מזה מעניין מה יהיה איתי בעוד 3 חודשים כנראה שאצליח לראות חיידקים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאין צורך לענות לשאלתי
עדן25/03/2009התברר לי ששתי התרופות הן אותו הדבר
מודה שהתבלבלתי - טעות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)