הילות מסביב למקורות אור בלילה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הילות מסביב למקורות אור בלילה
    עמית
    29/03/2009

שלום, עברתי ניתוח מסוג אינטרלאסיק לפני שבועיים.
    עכשיו, כמו הרבה אנשים פה, יש לי את התופעה של הילות מסביב למקורות אור בלילה.
    לפי מה שקראתי, הבנתי שבלילה, האישון מתרחב מעבר לאזור ששוייף בניתוח ולכן, בחלק שלא עבר שיוף, אני כאילו רואה בלי משקפיים ואז אני רואה הילה.
    במידה וזה נכון, איך התופעה אמורה לעבור? בלילה האישון תמיד יתרחב מעבר לאיזור ששוייף.. אז איך זה עובר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה..

עמית
    31/03/2009

התופעה די מפריעה לי וחשוב לי מאוד לדעת אם היא תעבור ואם זה יהיה טוב כמו כשהיו לי משקפיים.
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנמרוד

פרופ' ישראל קרמר
    05/04/2009

נמרוד שלום רב,
    מנסיוננו במטופלים רבים, תופעת הסינוור והילות בלילה חולפת ברוב המקרים תוך מספר חודשים. ההסבר לכך הוא תהליכי ריפוי שקורים בגבול בין הקליפה והרקמה של הקרנית מתחת לקליפה, וגם על שטח פני תאי הציפוי של הקליפה - תהליכי החלקה.
    במידה והתופעה לא תחלוף, ניתן להשתמש בטיפות מסוג Alphagan המקטינות את קוטר האישון ומבטלות הילות.
    בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו