רוצה לעשות ניתוח אבל חושש.

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• רוצה לעשות ניתוח אבל חושש.
    דנה גלבוע
    31/03/2009

שלום.
    אני בן 16 ואני רוצה לעשות ניתוח להסרת משקפיים בשביל הצבא.
    הבעיה היא שאני נורא חושש.
    בכל ניתוח מוותרים על משהו, על מה אני מוותר פה? אני לא רוצה שיחתכו לי שום דבר, אני רוצה להיות כמו שנולדתי רק בלי משקפיים.
    מהם אחוזי ההצלחה בניתוחים האלה? האם גם כשצצות בעיות אחרי הניתוח זה נקרא הצלחה?
    מאיזה גיל אפשר לעשות? איפה הכי כדאי? מה הסיכונים?
    אני קורא המון באינטרנט על הנושא ואני רק רואה תלונות של אנשים על בעיות, אז זה נורא מלחיץ אותי.
    שווה לי בכלל לעשות?
    נורא מצטער על הריבוי במילים, זה פשוט ממש מפחיד אותי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    רוצה לעשות ניתוח אבל חושש.

הוספת תגובה

• ותופעות

דנה גלבוע
    31/03/2009

יש תופעות שמגיעות אחרי הניתוח ונשארות לכל החיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דנה גלבוע
    05/04/2009

אפשר לקבל תשובה בבקשה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לתומר שלום,

פרופ' ישראל קרמר
    05/04/2009

ראשית כל הגיל המומלץ לביצוע ניתוחי לייזר לביטול משקפיים הוא 18 ומעלה, או מעט לפני גיל 18 במידה והמספר יציב, ותאריך הגיוס קרוב. לגבי סוג הניתוח - באם הנך חושש מניתוח כירורגי הרי קיים ניתוח הנקרא PRK או LASEK הכולל ליטוש לייזר בלבד של שטח פני הקרנית, והוא נותן תוצאות יפות עד -7 דיאופטר של קוצר ראייה, אך הוא דורש החלמה איטית והדרגתית.
    יתכן מאד ואתה מתאים לסוג זה של ניתוחים. הסיבוכים של ניתוח זה שואפים לאפס, הבעייה היא רק ההחלמה האיטית שבעקבותיו. הוא גם מומלץ לחיילים ביחידות קרביות.
    בהצלחה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו