מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת שאלות לגביי הניתוח.שגיא06/04/2009
שלום לכולם!
אני בן 22 עם משקפיים מגיל 10 בערך- כרגע עם מספר יחסית גבוה-6 בערך.
אני מתכנן טיול ארוך בעוד כ4 חודשים ורציתי לשאול מספר שאלות.
ראשית רציתי לדעת מה הסיכונים בניתוח שכזה?
האם קיימים סיכויים שהראייה תשתבש שוב? אם כן מה עושים אז?
כדאי לעשות ניתוח כל כך קרוב לנסיעה ארוכה בהתייחס לביקורות שצריך לעשות?
מהו טווח המחירים של הניתוח?
יש למישהו המלצה לגביי מקום מסוים שבו כדאי לעשות?
תודה מראש
שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי..
עמית07/04/2009אני במצב די דומה לך, רק שכבר נותחתי..
אני בגילך ונותחתי ניתוח אינטרלאסיק לפני כ 3 שבועות, אני טס לדרום אמריקה עוד חודש וחצי ל 4 חודשים.
גם אני עשיתי את השיקולים האלה, הביקורות הן יום אחרי, שבוע אחרי וחודש אחרי. ככה שאין לך בעיה.
עוד שיקולים שכדאי לך לעשות - יש שתי תופעות שיכול להיות שלא יעברו לך עדיין עד הטיול:
1. יובש - לפי מה שהבנתי סביר להניח שיעבור לך עד 4 חודשים, אבל אני מכיר אנשים שמשתמשים בטיפות מאז הניתוח כבר 7 חודשים, וגם יותר. ז"א שאולי תצטרך לקחת טיפות לטיול.
2. הילות מסביב למקורות אור בלילה - אם ראיית לילה טובה חשובה לך מאוד לטיול, אז תדע שיש תופעה של הילות מסביב למקורות אור (פנסים וכו'..) בלילה, לזה לוקח הרבה זמן לעבור.
אני עשיתי את הניתוח חודשיים לפני הטיול, אז לדעתי 4 זה מצויין (כל זה כמובן אם אתה בטוח ב 100% שאתה רוצה לעשות את הניתוח!!). אני מיהרתי לעשות את הניתוח בגלל הטיול ולא התעניינתי מספיק לפני (עד עכשיו הכל בסדר), אז רק תהיה בטוח!
עניתי לך רק בגלל שאנחנו במצב דומה וחשבתי שכדאי לשתף אותך בשיקולים ובמסקנות, כמובן שגם רופא מוסמך יענה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה מתן
ד''ר נדב בלפר10/04/2009אכן - סיכום מכובד, כל הכבוד, אין לי מה להוסיף!
סה'כ - במהלך ניתוחי תקין ורגיל - אין צורך בבדיקות מיוחדות לאחר 4 חודשים (יש בדיקה נוספת של שנה לאחר הניתוח)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)