מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות בין 2 סוגי ניתוחיםאורית21/04/2009
שלום רב, הגעתי לסניף ת"א לבצע בדיקת התאמה, נמצא כי הקרנית שלי דקה (כ 480) וכי אני מתאימה לניתוח LASEK בבדיקה נוספת שערכתי במכון אחר ( אחרי שמיעת סיפורים מחברים על המלצות סותרות שקיבלו) נמצא שם כי אני מתאימה לניתוח ה SUPER PRK
אשמח לשמוע, אובייקטיבית, מה ההבדלים בין שתי השיטות ומה מומלץ (הבנתי שבSUPER PRK נעשה ע"י מכונה בלבד? ללא מגע אדם?)
תודה רבה מראש
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעתי הקודמת- חשוב לי להדגי
אורית22/04/2009שהלכתי לבדיקה במכון אחר רק כדי לוודא כי זה אכן הטיפול שמתאים לי, בעקבות סיפורים של חברים על מכונים בכלל ( וחלילה לא על מרפאת "עיניים)
שאלה נוספת בהמשך לשאלתי הקודמת- מה עדיף PRK או LASEK לקרנית דקה כשלי,
השאלה היא- לפי קריאת שאלות אחורה בפורום אני למדה כי במרפאתכם כן מנתחיםבשיטת PRK
(לפי שאלה של מנותח אצלכם) השאלה האם יש סיבה מסוימת שלא הציעו לי אותו וכן הציעו LASEK..?
אני רוצה לסגור בימים הקרובים, כנראה במרפאתכם בעזריאלי, אך רוצה להגיע בלב "שקט" ולא חששות.
תודות שוב
אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהLASEK=PRK= סופר PRK ועוד
ד''ר נדב בלפר23/04/2009שלום אורית.
אילו כולם שמות (בעלי רקע מסחרי, בעיקר) של שיטות כמעט זהות. ההבדלים ביניהן הם בפרטים קטנים, אשר עוברים העצמה שיווקית פירסומית, לכולן תוצאות זהות לחלוטין מכל בחינה.
מדובר בשיטה שיטחית (surface) אשר בה מסירים את האפיתל ומשייפים את הקרנית בעזרת הלייזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)