מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה רצינית.קובי24/04/2009
שלום לד'ר/פרופ' היקרים.
לפני כשנה וחודשיים עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת prk בהיותי בן 19, מספרי היה 2.75 ו3.5.
בעייה עיקרית: בלילה, כשאני הולך ברחוב , התאורה ממש בלתי נסבלת, ומסנוורת אותי מכל הכיוונים , הרגשה מאוד לא נעימה. האם אפשר לתקן את זה בניתוח?
2) האם יש דבר כזה שעין רגישה לטלווזיה ספציפית? לדוגמא, יש לי בבית 4 טלוזיות בסה"כ כאשר משלושה מתוכם אין לי שום בעיה, כאשראני צופה כשעה-שעתיים בטלווזיה שבחדרי, שהיא מהסוג הדיי ישן, העיניים שלי נהיות מאוד יבשות והראייה פוחתת כאילו שלא עברתי ניתוח, תופעה מאוד מוזרה.
3) האם יש קשר לתופעות הנ"ל לבין זה שביום הראשון של הניתוח הייתי מול מסך מחשב הרבה שעות ולא נחתי? יש לציין שהקפדתי מאוד בשלושת החודשים הראשונים על הטיפול שנדרש.
בסה"כ הראייה שלי טובה מאוד, רק בלילה אני ממש מוטרד.
אשמח לקבל תשובות לשאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראית לילה
ד``ר עמי הירש03/05/2009קיים בהחלט מצב שראיית הלילה מתאוששת בשלב מאוחר יותר מאששר הראייה בשעות היממה. פנה לרופא המנתח שלך והסבר את התלונה שכן קיימות כיום אפשרויות לשפר את איכות הראיה גם בלילה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההיי
קובי04/05/2009הלכתי לפני כשבוע, הוא אמר שטיפות עיניים יעזרו לי, מה שממש לא עזר.
ממש עודדת אותי ד"ר, האם כדאי ללכת שוב לבדיקה?
אני ממש במועקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)