מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבועיים אחרי PRKגילה03/05/2009
שלום וברכה
אני שבועיים אחרי PRK, בשלושה ימים ראשונים היו לי כאבים שאפשר לקרוא להם בשקט כאבי תופת, רק כדורים חזקים מאד שהפילו אותי לגמרי גרמו לי להירגע.היום המצב מעולה מבחינה זו, כמעט ללא יובש וללא גרוי כל שהוא בעיניים.
אבל -
מבחינת ראייה אני - לא רואה מקרוב, ללא יכולת לקרוא ולצפות במחשב. לא רואה מרחוק, ללא יכולת לצפות בטלויזיה.
אני רואה הכל כפול או מרוח , ממש כמו שרואים מבעד מסך של דמעות .
נכון, לפני הניתוח הזהיר אותי הרופא שזה יכול להיות המצב עד שלושה חודשים!!
אבל ממה שאני שומעת מסביב וממה שאני מצליחה בקושי לקרוא בפורומים, אז משהוא כמו 10 ימים עד שלושה שבועות אנשים רואים פחות או יותר טוב ויכולים להסתדר,
האם המצב שלי הוא נורמלי? אני קצת פוחדת כי המצב תקוע ולא משתפר בכלל.
האם יש אפשרות להיעזר במשקפי קריאה לבינתיים (זה לא מקלקל את התוצאה לבסוף?)
מה עושים??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי PRK
ד``ר עמי הירש03/05/2009בהחלט אחרי PRK יתכן מצב של טישטוש ראיה ממושך יחסית בן מספר שבועות, שימוש במשקפי קריאה אינו מזיק ואינו פוגם בתוצאה הסופית של הניתוח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)