נוער מתעניין

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• נוער מתעניין
    דוד
    12/05/2009

אהלן אני דוד מנתניה.
    אני כרגע תלמיד כיתה י"ב ובן 18 וחודשיים
    המספר שלי בכל עיין הוא 7 בערך
    וכ 1.5 צילינדר בכל עיין
    המספר שלי התייצב כבר שנה שלמה ומעלה לפי האופטימטריס שלי

רציתי להתחיל להתעניין לגבי ניתוח להסרת משקפיים
    1)האם זה מתאים בגיל מוקדם כמו שלי?
    2) בדיקת ההתאמה-האם היא בחינם?
    3)כרגע ידוע שזהו תחום חדש שהתחיל לפני מספר שנים בודדות, האם יש לכם מושג האם בעוד 10-20 שנה עדיין לאחר הניתוח אני יראה 6-6?
    4) האם הניתוח מתאים למספרים גבוהים כמו שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    נוער מתעניין

הוספת תגובה

• מתאים.... או לא

ד''ר נדב בלפר
    15/05/2009

שלום דוד
    גילך והמספרים + העובדה שהם יציבים - מכניסים אותך לטווח המטופלים. רק בבדיקת ההתאמה ניתן לקבוע, כמובן, למה 0אם בכלל) אתה מתאים. בחלק מהמקומות בדיקת ההתאמה היא בחינם ובחלק - לא. צור קשר ושאל.
    לידיעתך ניתוחים אילו (אקסימר) מבוצעים כבר כ 20 שנים... כך שיש כבר נסיון לא רע. מאידך - שום ניתוח לא ימנע את השינוי הצפוי בעתיד - מעצם השינויים הטיבעיים של העין עם הזמן. כמו שאינך יכול לדעת היום שמספרך לא ישתנה כלל (ללא ניתוח), כך גם אינך יכול לדעת זאת עם ניתוח - וגם לא אנחנו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הגיל מתאים?

דוד
    17/05/2009

האם גיל 18 הוא גיל מתאים או קטן מידי?
    בנוסף ממה שקראתי אני רואה אנשים שאחרי 5 -10 שנים לאחר הניתוח הראיה בדרדרת וחוזרים למשקפיים...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד''ר נדב בלפר
    18/05/2009

מנתחים מגיל 18
    נכון - הניתוח לא מונע את השינוי שיקרה עם השנים... ואין יודע למי ישתנה? כמה ? מתי? ואם בכלל
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו