מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילינדר גבוהה לאחר נותוח ASAמירי25/05/2009
שלום
עשיתי ניתוח ASA לפני 4 חודשים בASSUTA OPTIC , היתה לי ראיה -5.5 עכשיו +1 ובנוסף יש לי עכשיו צילינדר 1.75 שגורם לראיה כפולה. איך זה יכול היה לקרות? תסבירו לי בבקשה בצורה מדעית ולא -"זה קורה". האם יש דרך לתקן זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילינדר גבוהה לאחר ניתוח ASA
ד``ר עמי הירש27/05/2009שלום רב,
אין ספק כי התופעה ממנה את סובלת מטרידה מאוד. לעיתים תהליך ריפוי לא סדיר עלול לגרום לסבל אותו את מתארת.
בחלוף ששה חודשים נקבעת למעשה התוצאה הסופית של הטיפול, ואם אכן הופיע צילינדר, ניתן בדרך כלל (בהתאם לתנאי בדיקתך העדכנית) לבצע טיפול משלים.
בברכה,
דר' עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמבולבלת ומבוהלת
מירי01/06/2009קיבלתי שלושה הסברים למצב שלי:לפי אופטומטריסט הקרנית שלי לא החלימה, נשאר חור או משהו ונוצר צילינדר שגורם לראיה כפולה:,לפי הרופא נוצרה לי "קרנית לא שקופה" ויובש. האם זה אותו דבר?. אני מבולבלת ומבוהלת. תסביר בבקשה למה הם מתכוונים.
העיניים שלי הרוסות וזה קשה.
1. מה זה צילינדר ואיך הוא יכול להווצר?
2. האם יש דרך למנוע את הווצרותו
3. מה זה "תהליך ריפוי לא סדיר"?
4. האם אני יכולה להיות בטוחה שבניתוח חוזר הקרנית הפעם תחלים בצורה סדירה.
וגם לא תווצר בעיה יותר חמורה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעוד משהו
מירי04/06/2009בבדיקה של אופטומטרוסט הוא מצליח להביא אותי למצב ראיה תקין ובלי כפל ראיה. זה עדיין "קרנית לא שקופה ויובש"?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלמה לא עונים לי?
miri06/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתשובה
ד``ר עמי הירש10/06/2009ראשית, כאשר מדובר בתהליך ריפוי לא סדיר הכוונה היא קצב הריפוי של שכבת האפיתל שהוסרה בפעולת ה ASA. זו עובדה שאינה ניתנת ל"חיזוי"בבדיקת טרום הניתוח. למעשה, פועל יוצא הינו כל תופעות הלוואי מהן את סובלת ואותן את מתארת, וכל הגורמים שענו לך מתארים תופעה (יובש, אי סדירות בהבראה, חסר מרכזי, ראיית אורות מרוחים, הופעת הצילינדר) כל אלו צריכים להלקח בחשבון על ידי הרופא המנתח שלך בבואו לשקול את הניתוח המתקן. עובדה מעודדת מאד היא יכולת האופטומטריסט להביאך לראייה טובה ללא כפל ראייה. בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבמותו של החולה אשם החולה עצמו
מירי10/06/2009הרסו לי את העיניים, התיקון לכי תדעי עם לא יגרום לנזק נוסף ומי אשם? הקרנית שלי. הבטיחו לי להסיר משקפיים ומה קיבלתי? עוד משקפיים עם בעיה אחרת שלא הייתה קודם. ממש תודה. נשאר רק להתפלל שזה לא יחמיר בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמזדהה...
דניאל13/07/2009אני יודע שזה לא ממש יעזור, אבח אני די באותו מצב כמוך, מאוד מתסכל...
אני מתחרט כל יום על הרגע בו החלטטי בפזיזות לעשות את הניתוח הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשאלה..
רינת31/07/2009תוכל לאמר לי איפה ביעצת את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)