צילינדר גבוהה לאחר נותוח ASA

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• צילינדר גבוהה לאחר נותוח ASA
    מירי
    25/05/2009

שלום
    עשיתי ניתוח ASA לפני 4 חודשים בASSUTA OPTIC , היתה לי ראיה -5.5 עכשיו +1 ובנוסף יש לי עכשיו צילינדר 1.75 שגורם לראיה כפולה. איך זה יכול היה לקרות? תסבירו לי בבקשה בצורה מדעית ולא -"זה קורה". האם יש דרך לתקן זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    צילינדר גבוהה לאחר נותוח ASA

הוספת תגובה

• צילינדר גבוהה לאחר ניתוח ASA

ד``ר עמי הירש
    27/05/2009

שלום רב,

אין ספק כי התופעה ממנה את סובלת מטרידה מאוד. לעיתים תהליך ריפוי לא סדיר עלול לגרום לסבל אותו את מתארת.
    בחלוף ששה חודשים נקבעת למעשה התוצאה הסופית של הטיפול, ואם אכן הופיע צילינדר, ניתן בדרך כלל (בהתאם לתנאי בדיקתך העדכנית) לבצע טיפול משלים.

בברכה,

דר' עמי הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת ומבוהלת

מירי
    01/06/2009

קיבלתי שלושה הסברים למצב שלי:לפי אופטומטריסט הקרנית שלי לא החלימה, נשאר חור או משהו ונוצר צילינדר שגורם לראיה כפולה:,לפי הרופא נוצרה לי "קרנית לא שקופה" ויובש. האם זה אותו דבר?. אני מבולבלת ומבוהלת. תסביר בבקשה למה הם מתכוונים.
    העיניים שלי הרוסות וזה קשה.

1. מה זה צילינדר ואיך הוא יכול להווצר?
    2. האם יש דרך למנוע את הווצרותו
    3. מה זה "תהליך ריפוי לא סדיר"?
    4. האם אני יכולה להיות בטוחה שבניתוח חוזר הקרנית הפעם תחלים בצורה סדירה.
    וגם לא תווצר בעיה יותר חמורה.
    תודה מראש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

מירי
    04/06/2009

בבדיקה של אופטומטרוסט הוא מצליח להביא אותי למצב ראיה תקין ובלי כפל ראיה. זה עדיין "קרנית לא שקופה ויובש"?
    תודה מראש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

miri
    06/06/2009

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר עמי הירש
    10/06/2009

ראשית, כאשר מדובר בתהליך ריפוי לא סדיר הכוונה היא קצב הריפוי של שכבת האפיתל שהוסרה בפעולת ה ASA. זו עובדה שאינה ניתנת ל"חיזוי"בבדיקת טרום הניתוח. למעשה, פועל יוצא הינו כל תופעות הלוואי מהן את סובלת ואותן את מתארת, וכל הגורמים שענו לך מתארים תופעה (יובש, אי סדירות בהבראה, חסר מרכזי, ראיית אורות מרוחים, הופעת הצילינדר) כל אלו צריכים להלקח בחשבון על ידי הרופא המנתח שלך בבואו לשקול את הניתוח המתקן. עובדה מעודדת מאד היא יכולת האופטומטריסט להביאך לראייה טובה ללא כפל ראייה. בהצלחה...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• במותו של החולה אשם החולה עצמו

מירי
    10/06/2009

הרסו לי את העיניים, התיקון לכי תדעי עם לא יגרום לנזק נוסף ומי אשם? הקרנית שלי. הבטיחו לי להסיר משקפיים ומה קיבלתי? עוד משקפיים עם בעיה אחרת שלא הייתה קודם. ממש תודה. נשאר רק להתפלל שזה לא יחמיר בעתיד.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה...

דניאל
    13/07/2009

אני יודע שזה לא ממש יעזור, אבח אני די באותו מצב כמוך, מאוד מתסכל...
    אני מתחרט כל יום על הרגע בו החלטטי בפזיזות לעשות את הניתוח הזה...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה..

רינת
    31/07/2009

תוכל לאמר לי איפה ביעצת את הניתוח?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו