מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עזרה אחרי בדיקת התאמהדוד צברי23/06/2009
שלום רב
עשיתי לפני כחודש בדיקת התאמה באסותה
יש לי מספר די גבוה 8 בכל עיין וכ 2 צילנדר
וגילו שיש לי אי סימטריה בצילינדר( הרופאים כאן בטוח מבינים את זה)
עכשיו יש 3 אפשרויות טיפול
1-ניתוח לייזר עם חיתוך הקרנית אך הרופא המטפל שם הסביר שיש בעיה שאולי לא כל הצילנדר ירד ובעייתי אחר כך לתקן את זה-זה עולה איזה 14 אלף שקל
2- ניתוח לייזר בלי חיתוך וזה תקופת החלמה של חודש (אין לי בעיה עם הזמן) וזה עולה איזה 10 אלף שקל
3-השתלת עדשה- זה בסדר אבל מאוד מאוד יקר כ 20 אלף שקל ולמעלה
רציתי לדעת מה ההמלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד שלום רב,
פרופ' ישראל קרמר23/06/2009כאשר קיים ממצא של צילינדר לא סימטרי בקרנית כדאי להתייחס אליו ברצינות ולשקול היטב האם הינך מתאים לניתוח מסוג אינטראלאזיק הקיים אך ורק במכון שלנו שבו חותכים את הקליפה בשלב הראשון של הניתוח על ידיד לייזר מסוג אינטרלייז במקום חיתוך על ידיד סכין המבוצע בניתוח מסוג לאסיק.יש להיות בטוחים שהממצא הלא סימטרי אינו קשור בהרכבת עדשות מגע תקופה ממושכת או שממצא זה הוא ממצא טבעי הקשור במבנה הקרנית שלך. כדי להיות בטוחים שזה הממצא טבעי ואינו קשור בהרכבת עדשות מגע, יש להפסיק את השימוש בעדשות המגע לתקופה מינימלית של שבוע עד 10 ימים במקרה של עדשות רכות. ואז לחזור על צילומי הקרנית ולבדוק מה מצב הא-סימטריה. במידה והמבנה הלא סימטרי עודנו קיים, יש להניח כי זה המבנה הטבעי של הקרנית שלך, ובמקרה כזה אינך מתאים לניתוח האינטרלזיק (או הלאסיק) אלא לניתוח מסוג השתלת עדשה תוך עינית עם או בלי צילינדר. במידה והינך מעוניין לקבל ייעוץ לגבי ניתוח מסוג אינטרלזיק או השתלת עדשה תוך עינית עליך לבוא לבדיקת התאמה יסודית לאחר הפסקת עדשות המגע כאמור (10 ימים).
בברכה, פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההאם יש טעם ללכת למקום אחר
דוד צברי03/07/2009לאחר שעברתי את בדיקת ההתאמה ואני מתאים רק להשתלת עדשה כמו שאמרת
האם יש טעם ללכת למכון אחר ולבדוק בשנית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)