הילות- חשוב מאוד

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הילות- חשוב מאוד
    יוסי
    03/07/2009

מישהו יכול לפרט לי על התופעה של ההילות. אני אחרי 4חודשים לאחר ניתוח(ליטוש)ועדין יש לי הילות בלילהשממש מפריעות לי(הם לא קבועות -הולכות ובאות),הרופא אמר לי שזה יעבור.
    מה דעתכם בנושא והאם יש מקום לחשש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הילות- חשוב מאוד

הוספת תגובה

• ?

יוסי
    03/07/2009

אפשר לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הילות-תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    05/07/2009

שלום רב, במידה והנך סובל מהילות בלילה 4 חודשים לאחר הניתוח ניתן לנסות טיפות מסוג ALPHAGAN המקטינות את קוטר האישון אשר אותן יש לנטול פעם עד פעמיים ביום לתקופה של מספר חודשים עד חצי שנה, עד אשר ההילות יעברו.
    במרבית המקרים מהנסיון שלי הילות הלילה חולפות באופן עצמוני לאחר כשנה מהניתוח. במידה וטיפות האלפאגן לא יעזרו וההילות לא יחלפו בעצמן, ניתן לחשוב על תיקון לייזר בעזרת רובוט אשר יוכל לעזור לך במידה ותימצא מתאים לכך בבדיקת מכשיר האברומטר המבצע בדיקה WAVEFRONT שנה לאחר הניתוח.
    בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו