המספר גדל שוב

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• המספר גדל שוב
    ברי
    27/08/2007

לפני 5 שנים עשיתי ניתוח להסרת משקפיים, היום אני מרגיש שהראייה שלי מדרדרת חזרה, לא רק מרגיש -אני כבר צריך להשתמש במשקפיים לנהיגה (אפילו שהמספר הרבה יותר קטן ממה שהיה פעם), עד מתי המספר ידרדר? זה יחזור להיות מה שהיה פעם? מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    המספר גדל שוב

הוספת תגובה

• המספר שוב גדל

ד''ר דוד לנדאו
    27/08/2007

ברי שלום,

כדי לייעץ לך חסרים לי המון נתונים (כמו הגיל שלך, מרשם המשקפיים לפני הניתוח, באיזו שיטה בוצע הניתוח, איך היה תהליך ההחלמה, האם בוצעו תיקונים, מה עובי הקרנית השארי, מה המרשם הנוכחי ועוד...)

מכיוון שאני מחוייב לשמור על סודיות רפואית, הפורום אינו מקום לדיון בבעיות אישיות.

ממליץ לך מאוד לפנות לרופא המנתח שלך, לעבור בדיקות לפי דרישתו ולקבל ממנו ייעוץ.
    במידה והמכון בו בוצע הניתוח לא קיים יותר או הרופא המנתח כבר לא בארץ או לא מנתח יותר, ניתן לפנות לאחת ממרפאות הקרנית ברחבי הארץ לייעוץ. (יהיה צורך בטופס 17 מקופת החולים או לשלם עבור הביקור).

צר לי שאין באפשרותי לתת תשובה חד משמעית

בכל מקרה לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו