מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המספר גדל שובברי27/08/2007
לפני 5 שנים עשיתי ניתוח להסרת משקפיים, היום אני מרגיש שהראייה שלי מדרדרת חזרה, לא רק מרגיש -אני כבר צריך להשתמש במשקפיים לנהיגה (אפילו שהמספר הרבה יותר קטן ממה שהיה פעם), עד מתי המספר ידרדר? זה יחזור להיות מה שהיה פעם? מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המספר שוב גדל
ד''ר דוד לנדאו27/08/2007ברי שלום,
כדי לייעץ לך חסרים לי המון נתונים (כמו הגיל שלך, מרשם המשקפיים לפני הניתוח, באיזו שיטה בוצע הניתוח, איך היה תהליך ההחלמה, האם בוצעו תיקונים, מה עובי הקרנית השארי, מה המרשם הנוכחי ועוד...)
מכיוון שאני מחוייב לשמור על סודיות רפואית, הפורום אינו מקום לדיון בבעיות אישיות.
ממליץ לך מאוד לפנות לרופא המנתח שלך, לעבור בדיקות לפי דרישתו ולקבל ממנו ייעוץ.
במידה והמכון בו בוצע הניתוח לא קיים יותר או הרופא המנתח כבר לא בארץ או לא מנתח יותר, ניתן לפנות לאחת ממרפאות הקרנית ברחבי הארץ לייעוץ. (יהיה צורך בטופס 17 מקופת החולים או לשלם עבור הביקור).
צר לי שאין באפשרותי לתת תשובה חד משמעית
בכל מקרה לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)