אישונים מורחבים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• אישונים מורחבים
    איציק
    09/08/2009

שלום רב,
    לפני חמש שנים נפסלתי לניתוח עקב אישונים מורחבים. לאחרונה נבדקתי שוב ונמצאתי מתאים. נאמר לי שהשינוי אינו בעקבות חידושים טכנולוגיים אלא בגלל שמחקרים חדשים והניסיון שנצבר עד היום מוכיח שאין חשיבות לקוטר התרחבות האישון אפילו אם הוא חורג מקוטר טיפול הלייזר.
    אשמח לשמוע דעתכם בנושא,
    תודה, איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    אישונים מורחבים

הוספת תגובה

• דעה אישית

עמית
    10/08/2009

שלום, אני לא רופא או משהו, פשוט מנותח שעבר את הניתוח.
    עזוב אותך משמועות, אם אמרו לך פעם אחת שיש לך אישונים רחבים מן הרגיל, אני מציע, אל תעשה.
    אני עשיתי וסובל מהילות (בין היתר!!). להרגשתי האישית זה לא הולך לעבור.
    להבנתי, בשעות הערב או באיזורים פחות מוארים, האישון מתרחב ומתקרב/מגיע לאיזור שבו יש את ה"מדרגה" בין האיזור המנותח ללא מנותח. כאשר קרני אור פוגעות ב"מדרגה" הזו, הן נשברות ולכן נוצרת תופעת ההילות בחשכה.
    לי אישית זה מפריע מאוד, עשה את שיקוליך בחוכמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעמית-ונשמח לקבל תגובת הפורום

איציק
    11/08/2009

הי עמית, כמה שאלות אם לא אכפת לך:
    לפני כמה זמן עשית את הניתוח? איפה ובאיזו שיטה?
    מה אמרו לך הרופאים במרפאה שנותחת?
    האם גם לך היתה בעיית אישונים מורחבים?
    תודה על תגובתך,
    איציק

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים..

עמית
    12/08/2009

היי איציק,

נותחתי לפני כ 5 חודשים בערך.. בבדיקת ההתאמה שלי לא אמרו לי שאישוני רחבים מן הרגיל, אך אני מסיק זאת מהעובדה שתופעת ההילות שנובעת מאישונים רחבים (בעיקר) לא עוברת/משתפרת כלל.
    יכול להיות שכמו שבבדיקה אחת אמרו לך שאישוניך מתאימים ובאחרת לא, אולי אם הייתי עושה עוד בדיקה או שתיים במכונים אחרים, היו אומרים לי שגם שלי רחבים.
    אני מעדיף שלא לדבר על המכון שבו עשיתי את הניתוח או על השיטה פה בפורום, כדי לא להשמיץ מכון ספציפי וכו'.. בנוסף, יש לניתוח עוד בעיות חוץ מהתמודדות עם אישונים רחבים שרוב האנשים שלא חוקרים לעומק לא מודעים להם.
    אם אתה רוצה יותר פרטים עדיף שנדבר במייל: [email protected]

בהצלחה,
    חשוב טוב והתעניין לפני ההחלטה..

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אישונים רחבים

פרופ' ישראל קרמר
    16/08/2009

שלום רב,
    קוטר אישוני בודקים באמצעות מכשיר הנקרא Pupillometer, המודד את קוטר האישון בעזרת קרניים אינפר- אדום.
    הנני מדגיש כי כאשר קוטר האישון בבדיקת הPupillometer, הבודק את קוטר האישון בחשיכה,רחב - מומלץ לבצע ליטוש בעזרת טכנולוגייה מתוחכמת הנקראת CV או Custom Vue המונעת סינוורי לילה ע"י ליטוש רחב ובנוסף גם ליטוש הקפי באזור הנקרא :Transition Zone.

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• קוטר אישון

פרופ' ישראל קרמר
    16/08/2009

איציק שלום רב,
    לדעתי , כאשר קוטר האישונים הוא רחב משמעותית, מומלץ לבצע ליטוש לייזר סעזרת טנולוגיית הCV או WF, אשר בעזרתן ניתן לבצע ליטוש רחב מעבר לקוטר האישון וכן לבצע ליטוש הקפי הנקרא Transition zone, המונע סינוורים בלילה. כמובן יש להתחשב בעובי הקרנית ואת זה ניתן לבצע בבדיקת ההתאמה.

בברכה,

פרופסור ישראל קרמר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו