ראייה כפולה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ראייה כפולה
    נטלי
    24/08/2009

שלום,

לפני כשלושה חודשים וחצי עברתי ניתוח PRK, פלוס CV. ( מספרים -3.0, -3.5 , קוטר אישון 7 ו7.5)

אחת מתופעות הלוואי שסבלתי ממנה לאחר הניתוח זו ראייה כפולה. יש לציין שעם הזמן הכפילות בשעות היום עברה כמעט לחלוטין אך בלילה אני מרגישה שאין שיפור כלשהו. למשל ביום אני לא רואה כפילות בכתוביות הטלוויזיה, בלילה כן(לווא דווקא בחדר חשוך אלא בחדר עם תאורה . בעצם בלילה אני רואה כפול כל מה שיש בו אור מלאכותי( למשל אורות של רמזור, כפתורים בממיר, מנורות וכו') כמו כן בלילה יש גם את תופעת ההילות.

אמרתי זאת לרופא המנתח אך הוא אמר שאחרי שלושה חודשים אין מה לדבר על שיפור מצב ההילות. ד"א דמעות מלאכותיות לא משפרות את המצב ואני גם לא סובלת מיובש.

האם זה צילינדר שנשאר?(בבדיקה אמרו שראיתי 6/6 )

האם זה קשור לגודל אישוניי?

ממה נובעת הכפילות כאשר אני לא רואה כל דבר כפול, אלא כמו שציינתי בעיקר תאורה( האמת שהכי מפריע העניין של הכתוביות).

האם יש סיכוי שהתופעה תחלוף עם המזמן?

תודה על התייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ראייה כפולה

הוספת תגובה

• ראייה כפולה

ד``ר עמי הירש
    26/08/2009

תופעת ההילות וכפל הראיה אמורות לחלוף בחודשים הקרובים ואין סיבה שיימשכו מעבר לששה חודשים מיום הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו