חושש

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• חושש
    לירן
    11/09/2009

אני בן 21 יש לי מידה מינוס 2 בשני העניים עברתי בדיקת התאמה ויצאתי מתאים לעשות תניתוח אני חושש אבל לעבור את הניתוח האם יש סיכוי כשלהו אפילו קטן להתעוור בניתוח לייזר תשובה דחופה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    חושש

הוספת תגובה

• אל תעשה ניתוח אם אתה חושש

ד''ר נדב בלפר
    12/09/2009

ו....לא דווח עד כה על עיוורון לאחר ניתוח כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יסביר את עצמי

לירן
    12/09/2009

מה יכול להתפקשש בניתוח ומתוצאה כזאת יכול להגיע העיוורון והאם חס וחלילה קורה עיוורון האם אפשר לטפל בזה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים

ד''ר נדב בלפר
    16/09/2009

לאחר ניתוח יכול להיווצר אזור מצולק (זו תגובה נורמלית של גוף בריא) על הקרנית - יכול לפגוע בראיה. לרוב ניתן לטיפול - יותר טוב למנוע מראש או כשרק מתחיל.
    יש מקרים בהם יכול להיות זיהום - כמו בכל ניתוח מכל סוג.
    תיתכן היחלשות של הקרנית......
    לא דווח על עיוורון. פגיעה בראיה - תיתכן. ברוב המקרים יש אפשרויות טיפול טובות.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו