wavefront

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• wavefront
    הגר
    06/10/2009

שלום,

אני בחורה בת 25. ברצוני לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר. נבדקתי בשני מכונים שונים ובשניהם נאמר לי שאני מתאימה לעבור ניתוח בשיטת lasek. במכון אחד נאמר לי שמכיוון ויש לי מספר גבוה יחסית (בסביבות 6) וצילינדר (בסביבות 1/4) אני צריכה לעבור את הניתוח גם בשיטת WAVEFONT. במכון השני הרופא אמר לי שזה מיותר עבורי.
    היית רוצה לדעת בבקשה, מה היתרונות של הwavefront וכיצד אני צריכה להחליט עם אני זקוקה לשימוש בטכנולוגיה הזו או לא?
    כמו כן, יש לי צלקת בקרנית (כנראה בעקבות זיהום) שני הרופאים שבדקו אותי משני המכונים השונים אמרו שזה לא מונע ממני לעבור ניתוח, הבעיה היא שאחד הרופאים לא זיהה כלל את הצלקת (שמים מן צבע צהוב בעין כדי לראות אותה והוא לא עשה את זה בכלל) - האם אני יכולה לסמוך על רופא שכזה שעשה רושם מאוד מהימן ?
    שאלה נוספת: מדוע כאשר רוצים להסיר את האפיתל לא משתמשים בלייזר אלא באלכוהול?

תודה, הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    wavefront

הוספת תגובה

• הגר

ד''ר נדב בלפר
    06/10/2009

שלום
    1 WAVE FRONT היא תוכנה טיפולית המטפלת בליטוש הקרנית ב"התאמה אישית" למיפוי שלך. לכל רופא הנסיון שלו ועל פי זה קובע את הטיפול. יש לכל מכשיר לייזר כיום תוכנה דומה - כל חברה קוראת לה בשם אחר.
    2 את הצבע הצהוב שמים לגלות פצע או יובש או מסיבות אחרות - אך צלקת רואים גם ללא הצבע...
    3 איך תסמכי על רופא וירטואלי כמוני, אם את לא סומכת על מי שממש בדק אותך? לחליפין - אל תעשי ניתוח כלל אם אין לך אמון במנתח
    4 יש שיטות שונות להסרת האפיתל. יעילותן זהה מכל הבחינות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו