ניתוח עוד שבועיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח עוד שבועיים
    קרן
    13/10/2009

שלום רב,
    נמצאתי מתאימה לניתוח מסוג LASEK CV BE (אין לי מושג מה זה אומר)
    הבנתי מהרופא שבדק אותי כי יש לי איסימטריה בקרנית
    אני מרגישה שמאחר והייתי תחת לחץ לא שאלתי אותו את השאלות שרציתי תשובות לגביהן
    1.אשמח לדעת האם הניתוח מסוג זה בטוח ומדוע דווקא הרופא בחר אותו(האם זה נכון שזמן ההחלמה איטי יותר אך החדות והאיכות של הראייה עדיפים על פני לאסיק?)
    2.מה הסיכונים של ניתוח זה?
    3.במידה ובחצי שנה הקרובה ארצה להיכנס להריון האם הדבר עלול להשפיע על הראיה?
    4.הבנתי שעוד כמה שנים המספר יכול לחזור האם הכוונה שנה או 10 שנים?כי יש משמעות אדירה למספר השנים
    אודה לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח עוד שבועיים

הוספת תגובה

• קרן

ד''ר נדב בלפר
    13/10/2009

לפני הכל - חיזרי למנתח ובררי עימו הכל לפני הניתוח
    ברור שיהיה לו יותר קל לענות על שאלותייך ספציפית לגבייך
    בכללי: זה ניתוח שיטחי (ללא יצירת מתלה קרנית) - שכיח ביותר
    הסיכונים אינם רבים וכוללים, בין היתר, זיהום הצטלקות ויובש זמני
    הריון ולידה יכולים להשפיע על הראיה בכל אישה - ללא תלות בניתוח. הניתוח לא יישנה זאת לטובה או רעה
    4 אין מי שיודע זאת למפרע. זו עדיין חידה עבורינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרן
    13/10/2009

תודה רבה על התשובה המיידית
    אך מאחר והרופא בכיר בתחום ואין לו הרבה זמן למטופלים כנראה ,אינני יודעת אם יקבל אותי בשנית מה ניתן לעשות?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן החלמה ועבודה

קרן
    14/10/2009

שלום רב,
    ברצוני לדעת מהו זמן ההחלמה פחות או יותר של ניתוח LASEK CV BE מאחר ואני אמורה להתחיל עבודה חדשה שבוע וחצי לאחר הניתוח?האם זהו זמן סביר להחלמה?או שעדיף לי לדחות את הניתוח במספר חודשים והאם זה נכון שהבדיקה תקפה רק לחודשיים?
    אודה לתשובה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מדר' הירש

ד``ר עמי הירש
    14/10/2009

קרן שלום,
    1. הרופא בחר בסוג ניתוח זה בגלל האסימטריה שציינת. זמן ההחלמה איטי יותר מאשר בניתוח לאסיק אולם תוצאת הניתוח זהה לטווח הארוך. אכן מהירות ההתאוששות מניתוח לאסיק או אינטרלסיק הינה מהירה יותר.
    2. סיכונים: זיהום, ואי הגעה לתוצאה הרצוייה.
    3. במהלך הריון תקין אין בדרך כלל השפעה על חדות ראייה. כידוע קיימות במהלך הריון תופעות לוואי העלולות לפגוע גם בראייה כגון סכרת הריונית או בצקת מוגזמת.
    4. א. תתכן תוצאת חסר בטווח המיידי, ואז בטווח של חודשיים שלושה מהניתוח הראושני יתבצע ניתוח משלים.
    ב. הטווח בו יכולה להיות נסיגה הינו בלתי ידוע מראש. במספרים עד -6 הסטטיסטיקה מצביעה על נסיגה ב 2-3% מהמקרים.
    בהצלחה בניתוח,
    דר' עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו