מתלבטת היכן לעשות ניתוח לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מתלבטת היכן לעשות ניתוח לייזר
    טלי
    16/09/2007

שלום ד"ר לנדאו,

אני גרה בטורונטו, קנדה, וכפי שכנראה אתה יודע יש כאן הרבה מאד מכונים לניתוחי לייזר להסרת משקפיים. גם בארץ יש הרבה מאד מכונים, ואני די מבולבלת, לא יודעת היכן כדאי לי לעשות את הניתוח. אני יודעת שאני מתאימה לניתוח, כי ערכתי בדיקה בשתי מכונים בארץ לפני מספר שנים, אבל מרוב מכונים, אני לא יודעת איך לבחור מכון. אני לא מחפשת מחיר זול, אלא את המקום הטוב ביותר כדי להבטיח תוצאות טובות של הניתוח. יש לי מספרים יחסית גבוהים (מינוס 8.5 בעין ימין ומינוס 9.5 בעין שמאל, עם צילינדר 1 בכל עין), ואני יודעת שהסיכון גדל ככל שהמספר גדל, לכן, אני מחפשת את המקום הטוב ביותר עם הרופא והמכשור הטוב ביותר. המחיר לא חשוב לי.

תודה רבה,

טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היכן לעשות ניתוח

ד''ר דוד לנדאו
    14/10/2007

טלי שלום,

כלל ראשון, כדאי לעשות את ניתוח הלייזר בארץ בה את גרה, וזאת כדי להבטיח רציפות טיפול ומעקב.

הקשר עם המנתח מאוד חושב מכיוון שרצוי מאוד שתהיה לך כתובת לפנות אליה במקרה של בעיה.

שנית, לחפש מכון עם ניסיון, ז"א שיש בו לפחות מנתח אחד מנוסה מאוד עם מספר רב של שנות ניסיון וכמות מנותחים גדולה. כדי שניתן יהיה להתיעץ איתו במקרה של בעיה.

מכון הקשור למחלקה בבית חולים גדול בדרך כלל מאפשר כתובת לפניה אפילו שנים לאחר ניתוח גם אם המכון נסגר מסיבות שונות.

רצוי מאוד לדבר עם מנותחים של המכון ושל המנתח ולשמוע מהם על החוויה שלהם במכון ובניתוח.

לשמחתי, בארצות מפותחות כמו קנדה וישראל יש מספיק מכונים העונים על הקריטריונים למכון טוב ואז ההמלצה שלי היא לסמוך על תחושת הבטן, איפה יש לך את ה"כימיה" הטובה ביותר.

בהצלחה בניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו