משקפיים לאחר ניתוח הסרתם

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• משקפיים לאחר ניתוח הסרתם
    סיגלית
    31/10/2009

עברתי לפני כ 6 שנים ניתוח להסרת משקפיים. מאחר והייתי אז בת 54 נעשה לי ניתוח מה שנקרא "מונוויז'ן" . השאירו לי בעין שמאל מינוס 1, ואת הראיה בעין ימין תיקנו מלא.
    מיד התרגלתי לעניין ואני יכולה להגיד שבמשך שש שנים אני לא הייתי זקוקה לא למשקפי קריאה ולא למרחק.
    הבעיה שבעין ימין נשאר לי איזה מינוס רבע מספר שלא הפריע לי כלל רק בנהיגה בחשיכה, ולכן עשיתי לי משקפיים למרחק עם רבע מספר בעין ימין ובעין שמאל מספר 1 לתיקון מלא של שתי העיניים.
    הבעיה היא שקשה לי להרכיב את המשקפיים , מאחר והתרגלתי כבר לכך שבעין שמאל יש לי מינוס 1
    ואני מרגישה מוזר עם ראיה מלאה בעין שמאל, ומאחר ואני צריכה זאת רק בנהיגה זה גורם לי לסחרור קל, ואני מעדיפה לנהוג בלעדיהם.
    שאלתי, האם כדאי לעשות משקפיים למרחק רק עם עדשה של רבע מספר בעין ימין ולהשאיר את עין שמאל ללא מספר?
    אגב, עניין המונוןיז'ן נתן לי אפשרות עד היום בגיל 60, לא להזדקק למשקפי קריאה, כשכל האנשים שמסביבי שולפים בכל הזדמנות משקפיים על מנת לקרוא.,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    משקפיים לאחר ניתוח הסרתם

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר עמי הירש
    02/11/2009

אם הינך מסתדרת ללא משקפיים המשיכי כך. מומלץ משקפיים בנהיגת לילה אך את לא חייבת בראיית יום,
    בברכה
    דר' הירש עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו