מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאלעד09/11/2009
אני כבר חודש וחצי לאחר ניתוח חיתוך ואין טיפה של שיפור
יש לציין שבבדיקת הרופא אני רואה מצוין אפילו שאני מטושטש
מתי הסיוט הזה יגמר אני יצאיין שביום אני רואה טוב וכשאני ניכנס למקומות חשוכים אני מטושטש ורואה כפול
מה עושים אני חושש מניתוך חוזר?
זה אמור להיסתדר?
העישונים שלי מיתרחבים מידי בחושך ?
דרך אגב הטיפות למניעת הגדלת העישונים בחושך עזרו לי בהתחלה אכשיו אני שם אבל זה לא עוזר כמו בהתחלה
עם תוכל לענות לי בהרחבה אני מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה
פרופ' ישראל קרמר10/11/2009שלום רב,
התלונות שלך קשורות כנראה ליחס בין קוטר הליטוש ע"י הלייזר לקוטר האישונים. במקרה של אישונים רחבים יש לבצע ליטוש רחב ואני מקווה שליטוש הלייזר שתוכנן לגביך היה מספיק רחב.
במידה ואכן הליטוש היה רחב אזי אני צופה לכך שיחול שיפור בראיית הלילה ותנאי חשיכה יחסית עם הזמן (ממס' חודשים עד שנה).
במידה ולא בוצא ליטוש רחב מספיק ניתן לבצע תיקון ע"י לייזר על סמך נתונים של מערכת איבחון הנקראת Aberrometer, אשר בעזרתה ניתן לתקן עיוותים אופטיים וניתן לבצע הרחבת קוטר הליטוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)