כמה שאלות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• כמה שאלות
    עמרי
    09/11/2009

עוד שנתיים ככה אני רוצה לעשות ניתוח להסרת משקפיים.
    המספר שיש לא כל כך מפריע (-0.75), אבל הצילינדר פשוט מציק לי כל יום.. (0.5)
    אני פוחד לעשות ניתוח לייזר ושמעתי שיש שיטה של החדרת עדשה לעין.. נשמע לי יותר טוב.
    אפשר לעשות את הניתוח הזה למספרים קטנים? הוא יותר מומלץ מניתוח לייזר?
    כי קראתי והרבה אנשים שעשו לייזר אומרים שחזר להם המספר לאחר כמה שנים והם חייבים להשתמש במשקפי קריאה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• השתלת עדשה

פרופ' ישראל קרמר
    10/11/2009

שלום רב,
    אינני ממליץ לבצע התשלת עדשה לדרגת קוצר ראייה של 0.75 - וצילינדר 0.50- , היות ולא ניתן להשיג עדשה תוך עינית מתחת ל2.00- . הניתוח המומלץ לדרגה כזו של קוצר ראייה הוא רק ניתוח לייזר בשיטה שתותאם לך על סמך ממצאי הבדיקה.
    התוצאות של טיפול הלייזר בדרגת קוצר ראייה כזה הן מצויינות בכל סוגי הניתוחים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

עמרי
    10/11/2009

שאתה אומר מצויינות למה אתה מתכוון?
    זה יחזור ככה בגיל 45? או שזה לכל החיים?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חדות ראיה לאחר השתלת עדשה

פרופ' ישראל קרמר
    22/11/2009

תוצאת חדות הראיה לאחר ניתוח השתלת עדשה במצבים של קוצר ראיה גבוה היא בדר"כ מצויינת ומיועדת להיות יציבה במשך שנים רבות אלא אם כן ישנה עליה טבעית בקוצר הראייה ואז ניתן לבצע ליטוש לייזר על גבי הקרנית שלא טופלה על מנת לתקן את אותה עליה טבעית קטנה אשר תתפתח או לא תתפתח לאחר ניתוח השתלת העדשה.
    בגיל 45 שנים מתפתחת בעיה שונה לחלוטין מקוצר הראייה שהיא בעיית קושי הראיה מקרוב- תופעה שנקראת פרס-בייופיה או הזדקנות המנגנון השרירי והגמישות של העדשה שתפקידם להתמקד מהקרוב. במידה והתופעה מופיעה מרכיבים משקפיים לקרוב. זוהי תופעה פזיולוגית שמופיעה בכל אדם שרואה יפה מרחוק מעל גיל 45.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו