מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח מסוג LASEKמעיין26/11/2009
שלום,
הנני מתאימה לניתוח מסוג LASEK, הייתי רוצה לשאול בפורום מהן ההשלכות והתופעות של הניתוח הנ"ל, במידה ויש מישהו בפורום שעבר ניתוח כזה.
מהי תקופת ההחלמה?
וכמה זמן קיים המכון הרפואי של ד"ר לוינגר בסניף עזריאלי? והאם התדירות של ניתוח מהסוג הנ"ל נפוץ בקליניקה? (שאלה למומחים)
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LASEK
פרופ' ישראל קרמר29/11/2009ניתוח מסוג LASEK כמו ניתוח מסוג PRK , שהוא זהה לו, הוא ניתוח ותיק מאוד, עם ניסיון רב, אך מלווה בעקבותיו בהחלמה מאוד איטית ולעיתים לא נעימה
הניתוח הזה כמו PRK הולך ונעשה יותר ויותר פופולרי.
בשנים האחרונות עקב העובדה שהוא בטוח יותר במקרים מסויימים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעדות ממקור ראשון
נעם06/12/2009שלום מעיין.
מחר יעברו 3 שבועות מאז ניתוח ה LASEK שלי שביצעתי במרפאת "עיניים" בעזריאלי.
נתוני הפתיחה שלי היו 2- בשתי העיניים, ללא צילינדר, ועובי הקרניות שלי היה 500 מיקרון.
שוחחתי לפני הניתוח עם מישהו שעבר את אותו הניתוח בנתוני פתיחה דומים. הוא חווה ביומיים הראשונים כאבים חזקים, ובסה"כ היה מושבת בערך שבוע, ורגיש לאור כשבועיים.
עם הידיעה הזאת ניגשתי לניתוח, אך אצלי (ברוך ה') לא היו לי כאבים אפילו דקה אחת!
הדבר היחיד שהרגשתי היה את העדשות בעיניים, שמדי פעם נתנו תחושה כמו של עדשת מגע יבשה בעין. אי נוחות רגעית ותו לא.
4 ימים אחרי הניתוח כבר נהגתי (בקטנה).
הראיה הלכה והשתפרה מאז וכבר ביום הניתוח הרגשתי שאני רואה בסדר.
היום - עין אחת כבר 6/6 והשניה קרוב מאוד (ובעזרת ה' תגיע גם היא אוטוטו).
אין לי יובש, לא סנוורים לא הילות ולא שום דבר.
בתקופה הזו הראיה עדיין נתונה לקצת שינויים (יש ימים שאני מרגיש שאפילו ישנה ירידה קטנה באיכות הראיה), אבל להבנתי זה עדיין בטווח הזמן הנורמלי להתייצבות התוצאה.
אני זוכר שגם אני חיפשתי תגובות של אנשים לניתוח ומבין לחלוטין את תחושתך. לכן התשובה המפורטת...
בקיצור - ממליץ בחום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)