יש לי שאלה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• יש לי שאלה
    עמרי
    30/11/2009

בעוד כשנתיים אני רוצה לעבור ניתוח לייזר, יש לי מספר קטן וצילינדר קטן מאוד.
    אני ממש פוחד שאני ימצא לא מתאים לניתוח, ויש כמה דברים שמחזקים לי את האפשרות.. תגיד לי אם זה משפיע.
    יש לי עין כחולה בהירה רגישה מאוד, שעשו לי בדיקת ראיה שמו לי טיפות להרחבת אישונים ובגלל שהעין שלי רגישה לקח לאישון 5 ימים כדי לחזור למצב הרגיל.. ובכללי אני מסתנוור מהשמש יותר מבן אדם רגיל.
    עוד משהו זה שכולם תמיד אומרים לי שהאישונים שלי גדולים, אני כמעט בטוח שהם יותר גדולים מהממוצע.

זה יכול להשפיע? הסיכויים שלי לניתוח קטנים? יש תחלופה במידה וכן?
    ועליי לציין שהקוצר ראיה שלי נובע משימוש רב במחשב ולא מגנטיקה.

תודה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לעמרי

פרופ' ישראל קרמר
    01/12/2009

עמרי שלום רב, יש בידינו יתרון טכנולוגי מצויין לאישונים גדולים.
    זו מערכת מאד מתוחכמת שנותנת פתרון טכני לסינוורים ולאישונים רחבים ע"י ביצוע ליטוש רחב הרבה יותר מקוטר האישון המתרחב בתנאי חשיכה ואשר את קוטרו בודקת מערכת רובוטית מתוחכמת הנקראת CV ואת נתוני המערכת מעבירים ללייזר המטפל בעזרת צ'יפ אלקטרוני. ליטוש הלייזר מתבצע בהתאם למערכת המתוחכמת המאבחנת את כל העיוותים האופטיים בנוסף לדרגת קוצר הראייה והצילינדר.
    עליך לבוא לבדיקת התאמה כשזה יהיה רלוונטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד שאלה

עמרי
    02/12/2009

שאלה שקצת לא קשורה לניתוח לייזר..
    יש לי קוצר ראיה -0.75 בגלל המחשב ולא גנטיקה.. בגלל שזה מהמחשב אז המספר לא יעלה כמו אצל אנשים שזה גנטי אצלם? כי אצלי במשפחה כולם ללא משקפיים ואני ראיתי 15.2 שנים טוב ללא המשקפיים.. אני הרסתי את העיניים עם המחשב הזה.

תודה רבה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבים וראייה

פרופ' ישראל קרמר
    04/12/2009

לא הוכח שום קשר בין עבודה על מחשב ובין קוצר ראייה. קיימת דעה בציבור שמאמץ ראייתי גורם לקוצר ראייה או מחמיר קוצר ראייה, אך דעה זו לא הוכחה מבחינה מדעית.
    קוצר הראייה הנמוך שלך יתכן מאד והוא קשור בגורמים גנטיים שאינך יודע עליהם במדויק או גורמים סביבתיים. הסיבה להופעת קוצר ראייה באופן כללי לא ידועה עד היום. בכל אופן אתה יכול להמשיך לעבוד על המחשב כרצונך.
    בברכה,
    פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

עמרי
    07/12/2009

עוד משהו שמפריע לי זה שהבנתי שצריך להסתכל על נקודת אור כ60 שניות במהלך הניתוח..
    ניסיתי להסתכל גם על חפץ וגם על משהו מואר ואחרי 10 שניות הרגשתי כאבים בעין ובערך בין השניה 13 ל15 הייתי חייב למצמץ, הרגשתי כאבים עזים בעין ולחץ.. איך בניתוח אני אמור להסתכל על הנקודה 60 שניות?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם מצליחים בסופו של דבר

ד''ר נדב בלפר
    13/12/2009

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו