מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר גבוהלימור30/09/2007
אני מרכיבה עדשות מגע מזה שנים רבות שבשתי העיניים מספר 11.5 האם אני יכולה לבצע את הניתוח בהצלחה (בנוגע לעובי הקרנית זה בסדר עשיתי בדיקה לפני הרבה שנים שהמספר היה נמוך יותר) איזה שיטה מתאימה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח למספרים גבוהים
ד''ר דוד לנדאו02/10/2007לימור שלום,
במידה ועובי קרנית מאפשר זאת ניתן לתקן גם מספרים גבוהים כמו שלך בניתוח לייזר להסרת משקפיים.
במספרים הגבוהים אני מעדיף את שיטת הלייזר על פני השטח מכיוון שזה מאפשר לי בדרך כלל להסיר את כל המרשם מבלי להתקרב יותר מידי לקווים אדומים של עובי קרנית שארי.
בכל מקרה יש צורך למדוד שוב את עובי הקרנית וחשב שוב האם יש לך מספיק רקמה להסרת כל המרשם.
במידה והקרנית דקה מידי למרשם שלך ניתן לשקול ניתוח אחר (לא לייזר) שבו פתחים פתח בעין באיזור הגובלת ומכניסים לעין עדשת מגע מיוחדת המתקן את ליקוי הראיה. היתרון של שיטה זו היא שעובי הקרנית אינו מהווה מגבלה ותיאוריטית ניתן לתקן על מרשם. החסרונות הוא שצריך לפתוח את העין דבר המגדיל משמעותית את רמת הסיכון בניתוח כזה.
ממליץ מאוד להגיע לבדיקת התאמה ולדון עם המנתח שלך על החלופות האפשריות.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)