המשך

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• המשך
    גולן
    20/12/2009

לאחר חיפוש בפורום זה, מצאתי תשובה ישנה יחסית לשאלה דומה ששאלתי לגבי ההילות. בתשובה שלו הוא אומר שניתן לבצע לייזר תיקון לאיכות הראיה אך ורק אם נשאר מספר כלשהו. תשובה שנוגדת לחלוטין את התשובה שלך. מהי הסיבה לסתירה ביניכם, האם זה בגלל הטכנולוגיה שהתקדמה במהלך השנה וחצי האחרונות? אודה לך מאוד אם תקרא עד הסוף ותתיחס לתשובה של פרופסור ישראל קרמר, בתודה מראש.

הילות לאחר ניתוח לאסיק יוני חדד
    22.07.08 21:08

עברתי ניתוח להסרת משקפיים (מידות 8 לערך) אצל אמריקן לייזר.
    עז היום (3-4 שנים) אני מתקשה בנהיגה בלילה בגלל בעייה של הילות וראייה ירודה בתנאי חושך.
    האם ישנן פתרונות לבעייה זו,( עם מרשם בלי מרשם?)

הילות לאחר ניתוח לאסיק פרופ' ישראל קרמר (התשובה לשאלה של יוני)
    24.07.08 09:55

יוני שלום,

הפתרון היחידי המעשי לטיפול בהילות הלילה וירידה ירודה בתנאי תאורה ירודה כפי שאני רואה אותו לגביך הוא הקטנת קוטר האישון שלך ע"י טיפות מסוג אלפאגאן או פלותרפין.
    ניתן גם לחשוב על תיקון לייזר מסוג wavefront אך זה בא בחשבון רק אם קיים מספר דיאפטרות כל שהוא, שנותר לאחר הניתוח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• תשובת המשך

פרופ' ישראל קרמר
    22/12/2009

אני חוזר ואומר שלא ניתן לבצע תיקון של הילות וסינוורים בלילה בעזרת טכנולוגית הCV או הWF מבלי לגרום להיווצרות איזשהו מספר לאחר הניתוח מפני שהליטוש של העיוותים מלווה בדר"כ בתיקון של צילינדר בזווית מסויימת ואם לא קיים מספר התיקון של הצילינדר עלול להוביל להתפתחות מספר בעקבות הניתוח.
    הייתי ממליץ על השמרנית בטיפול באמצעות טיפות המכווצות את האישון בשעות החשיכה וע"י כך מונעות את הסינוור בלילה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו