תיקון

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• תיקון
    גולן
    01/02/2010

כהמשך לשאלה שלי לגבי תופעות לוואי שנה וחודש אחרי Lasek+CV. ניסיון טיפול אחרון ב-סטרודקס בגלל עכירות מאוד-מאוד קלה בקרניות שאולי משפיעות על הילות וסנוורים. מספר שנותר בעין ימין: 0.75- צילינדר ו- 0.25+ מספר. שמאל: 0.25- צילינדר ו- 0 מספר. במידה והטיפות לא יסייעו במהלך ה-3 וחצי השבועות הבאים (מתוך 8 שבועות של טיפול - עברתי כבר כ-5 שבועות ואין שיפור), הרופא אמר שינתח לי את עין ימין וירחיב את שטח הטיפול לקוטר גדול יותר.
    שאלתי היא: עם מספרים כמו שלי בעין ימין, מה הסיכוי שטיפול בקוטר גדול יותר יעלימו לי את ההילות והסנוורים? זאת אומרת, אם היו לי מספרים גדולים יותר האם זה אומר שהתיקון יסייע לי יותר, או שאין קשר מבחינת האפקט למספר שנותר?
    ומה דעתכם על ניתוח בעין שמאל?.....

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    תיקון

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    02/02/2010

גולן שלום רב,
    טיפול בשטח אופטי רחב בעזרת טכנולוגיית ה CV מסוגלת לטפל בסינוורים והילות בלילה. כמובן שהתוצאה של טיפול בטכנולוגיה זו תלויה באם תתפתח עכירות לאחר הטיפול והאם היא תחלוף במידה מלאה בעזרת טיפות סטרואידים. עכירות בקרנית יכולה להוביל לסינוורים מהסוג שאתה מתאר.
    בכל מקרה מדובר בדרגת קוצר ראייה מאד נמוכה שמעלה את השאלה האם כדאי לבצע טיפול נוסף.
    בברכה
    פרופ' קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו